Czytam na forum A3, że działkę infra przejął AS Nieruchomości, dotychczasowy zarządca A1. Jeszcze któryś blok jest zarządzany przez nich ale nie pamiętam który.
Ktoś z A3 czeka na info, kiedy będzie zamykana brama.
Pomyślałem, że warto to info tu zamieścić na głównym.
Nowy zarządca działki infrastrukturalnej na osiedlu Avia
Re: Nowy zarządca działki infrastrukturalnej na osiedlu Avia
A7 jeszcze jest zarzadzana przez as nieruchomosci. Oficjalnie od budimexu dostalem informacja ze niedlugo brama na noc bedzie zamykana jak wszystkie bramki zostana sprawdze i oddane. Co wiecej o strefoe zamieszkania na dzialce infrastrukturalnej decyduje wiekszosc glosow wedlug blokow woec jesli faktycznie problem byl z 3 czy 2 blokami to i tqk powinna wejsc strefa. Dodatkowo m9ge powiedziec ze na avia 7 bedzie prowadzona uchwala o zastosowaniu strefy zamieszkania pomiedzy blokami aviab7 i8. Ta droga nalezy do avia 7 wiec niedlugo mam nadzieje bedzoe tam porzadek. Aktualnie zaczeli juz stawiac tam slupki zeby nie parkowac na trawnikach ani przy wjezdzie do hali.
A5 też prowadzona przez AS Nieruchomości
Piotrekkk pisze:A7 jeszcze jest zarzadzana przez as nieruchomosci. Oficjalnie od budimexu dostalem informacja ze niedlugo brama na noc bedzie zamykana jak wszystkie bramki zostana sprawdze i oddane. Co wiecej o strefoe zamieszkania na dzialce infrastrukturalnej decyduje wiekszosc glosow wedlug blokow woec jesli faktycznie problem byl z 3 czy 2 blokami to i tqk powinna wejsc strefa. Dodatkowo m9ge powiedziec ze na avia 7 bedzie prowadzona uchwala o zastosowaniu strefy zamieszkania pomiedzy blokami aviab7 i8. Ta droga nalezy do avia 7 wiec niedlugo mam nadzieje bedzoe tam porzadek. Aktualnie zaczeli juz stawiac tam slupki zeby nie parkowac na trawnikach ani przy wjezdzie do hali.
W końcu jakieś dobre informacje.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”