Kto zagłosował Przeciw strefie zamieszkania ??? - osiedle Avia

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
Brunon K.

Re: Kto zagłosował Przeciw strefie zamieszkania ??? - osiedle Avia

Postautor: Brunon K. » 07 kwie 2019, 20:52

znasiek pisze:
Brunon K. pisze:Na dobry początek ogranicz!

Jak widać większość jakoś wytrzymuje bez Robienia wkoło.

Ograniczam, tyle tylko że cały ten temat o strefie nie dotyczy ograniczenia jeżdżenia i nie rozwiązuje to tutaj omawianych problemów.

To nie znaczy, że mam znosić uciążliwości po takim, co MUSI, jak nie trzeba. Zastawianie, i Zasyfianie chodników, dewastacja klombów, rundki korowodów samochodów... szukających okazji. Pierdziochów z motorami, klaksony między blokami. Ani ja, ani Straż pożarna, ani Miejska. Ruch kołowy na Avji należy zmniejszyć.

I sprzedaj koze!
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2019, 8:03 przez Brunon K., łącznie zmieniany 1 raz.

Brunon K.

Re: Kto zagłosował Przeciw strefie zamieszkania ??? - osiedle Avia

Postautor: Brunon K. » 07 kwie 2019, 20:59

Pare miesięcy temu, widziałem na własne oczy ćwiczenia straży pożarnej. W avje wjechały 2 wozy bojowe, i drabina. Chodzili do A2 i coś tam dyskutowali. Po paru minutach się wycofywali. Nawracali miedzy zaparkowanymi na chodnikach, i trawnikach autkami, kierowani znakami rękami. I jak wycofywali z Avji do bramy w kierunku Orlińskiego, to z Orlińskiego nadjeżdzały kolejne autka, utrudniając(klinując) wyjazd. I staży, i wszystkiego. Jaki IQ trzeba mieć by to osiągnąć?
Ostatnio zmieniony 22 lip 2019, 22:08 przez Brunon K., łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”