Postautor: AndrzejOlek » 22 lip 2019, 0:56
Co ty człowieku mówisz! Oni prowadzą stałą obserwacje balkonowa po zdjeciach zdaje sie ze z Avii1. A dwa to po mojemu jedna i ta sama osoba ale to juz nie jest istotne wazne natomiast co tam jest. No i o ile rozumiem ze faktycznie ktos by zle zaparkowal ale tam jest i tesco co pewno z dostawa jest i jakos nie wyglada jakby stało nie wiadomo ile i tarasowalo droge,poczta,taksowki czekajace pewnie na klientow,ludzie co sie pakują i nigdzie nie widze zeby kogos zastawiali albo tworzyli korek to jest chore ciekawe czy on jak potrzebuje taxi to idzie chyba na slupek zeby nie podjechalo a poczte odbiera w oddziale bo do niego pewno nie przyjezdza juz nie mowiac o kurierach czy dostawcy jakiegos jedzenia chore berety...co on wypisuje wogole.ja nie mowie bo tez mnie czasem drazni jak sobie ktos po kogos podjedzie i mu trabi wesolo ze przyjechal ale jak coś sie dzieje to trzeba uzyc no ja sie nie bede zastanawial jak mi ktos wyjazd czy wjazd zastawi zeby go strabic zeby spadal bo to zdaje sie nie miejsce na postoj a tu niby tacy szeryfowie ale jak ktos tam chlopa opierdzielil ze droge zastawil to wielce oburzony.to ten co zastawial mu nie przeszkadzal,ten drugi tak ale porzadku pilnuje wybiórczo.A sam pierdoly pisze a jakos sie nie odezwal jak taka krzywda sie dziala a zdaje sie ze sobie tamci i bez niego dali rade to co sie wpieprza miedzy wodke a zakąske. Sam wiele razy ochrzanialem typow co zastawiaja droge ze przejazd tylko na zyletki bo on nie moze pomyslec jak już staje ze moze by przejazd zostawic ze nie wszyscy beda czekac az sobie zaparkuje no chyba to jest logiczne. A i na dziecko trąbilem co mi zza aut wyszlo trabilem i na babe co z psem szla i sie chyba zapatrzyla no ludzie.Dopiero mu miejsca postojowe nie pasują,to ciagle cos no chore...
A niszczyc nie wolno nie wiem skad wy wyszliscie bo ja jestem prosty czlowiek ale takich rzeczy to z domu nie wynioslem i chociaz widze jaka jest glupota to nigdy nikomu niczego nie zniszczylem i z mojej strony nie ma na to zgody bo to nie od tego jest,a to sie nazywa wandalizm i jest karane.
I te zdjecia no gosc z łowicza to gdzie stoi widac znak czy cos no nawet by tego zgosic nie mogl,jakis kolekcjoner zdjec sie znalazl. Ludzi obraża zero jakies kultury,mysli ze anonimowy na forum ale to tak nie dziala bo to wszystko mozna raz dwa dojsc i na to tez jest paragraf ale to nie na tym polegać ma no ludzie jestesmy sasiadami a tu takie rzeczy to bym nie wpadl.a kolega blok obok to mi mowil ze auta poniszczone tam mieli...
Ja sie chetnue z panem BrunonemK moglbym spotkac na rozmowe ale pewnie sie nie skusi ale zeby jeszcze to popierac to glowa mala