Niedziałające oświetlenie - osiedle Avia
Niedziałające oświetlenie - osiedle Avia
Ostatnio zauważyłem, że na osiedlu Avia nie działa dużo lamp. Skrajny przypadek to między Avia2 a Avia4: tam nie działa żadna lampa. Czy zarządca działki AS wie o tym i coś z tym robi? Oświetlenie chyba jeszcze ciągle na gwarancji? Ktoś coś wie na ten temat?
Re: Niedziałające oświetlenie - osiedle Avia
Oświetlenie nazwy osiedla przy głównej bramie wjazdowej również nie działa już od dłuższego czasu.
Widzę, że na forum mieszkańców grzeje tylko temat strefy i parkowania...
Ogr pisze:Widzę, że na forum mieszkańców grzeje tylko temat strefy i parkowania...
Zgłaszałem do as i do zzn potrzebę zatroszczenia się o okolice bramy. Między innymi włączenia oświetlenia, usunięcia pojemnika na szkła w inne miejsce przy wyjeździe oraz likwidacji dzikiego miejsca parkingowego tuż przed bramą. Bez odpowiedzi. Przypomnę ale dobrze żeby więcej osób zwróciło uwagę na estetykę osiedla.
No właśnie też to zauważyłem już kilka dni temu. Ale w takim razie trzeba chyba kontaktować się w tej sprawie z zarządcą działki infrastrukturalnej. Ktoś już może dzwonił do nich?
-
Ja osobiście zastanawiam się, czy Avia 1 ma zepsute oświetlenie numeracji bloku. Generalnie wszystkie Avie wieczorem mają ładne podświetlone ogrodzenia. Ktoś może to zgłaszał?
Jaroslav pisze:Ogr pisze:Widzę, że na forum mieszkańców grzeje tylko temat strefy i parkowania...
Zgłaszałem do as i do zzn potrzebę zatroszczenia się o okolice bramy. Między innymi włączenia oświetlenia, usunięcia pojemnika na szkła w inne miejsce przy wyjeździe oraz likwidacji dzikiego miejsca parkingowego tuż przed bramą. Bez odpowiedzi. Przypomnę ale dobrze żeby więcej osób zwróciło uwagę na estetykę osiedla.
Też to zglaszalam kilkakrotnie i nic...
Zzn mówi ze jak będzie strefa to przestawią tam donicę
Oświetlenie na Avii wymaga naprawy. Latarnie są podpięte pod trzy obwody z których działa tylko jeden. Dlatego tak sporo latarni nie działa. Budimex ma na wiosnę się tym zająć. Problem jest gdzieś w ziemi, także mogą nam rozwalić sporo osiedla przy okazji..
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”