Uruchomienie bramy / wprowadzenie strefy zamieszkania - os. Avia

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
kaktus

Re: Uruchomienie bramy / wprowadzenie strefy zamieszkania - os. Avia

Postautor: kaktus » 21 lis 2019, 21:49

Może najwyższa pora na zmianę zarządcy! Wieczne przekładanie w nieskończoność. Debili z nas robią i się śmieją w twarz. Patologia... Co AS Nieruchomości zrobiło pożytecznego do tej pory na naszym osiedlu?

xksisnki

Postautor: xksisnki » 21 lis 2019, 23:03

tak się robi biznes :)

1 osoba do zarządzania iloma blokami?

Jaroslav

Postautor: Jaroslav » 22 lis 2019, 15:02

Niedługo orlinskiego 3 i 5 tez wprowadzi strefę. Wiec trzeba tego pilnować bo zostaniemy jedynymi blokami bez strefy. Nie chce dywagować co by to było ...

mik

Postautor: mik » 02 gru 2019, 9:34

mmm123 pisze:Zdecydowanie popieram. Presja ma sens. Zarządca też jest w miarę dogadani. Np uwzględnił nasz postulat, aby strefa była przed bramą wjazdową. Także przynajmniej taki pożytek z tego zamieszania. Trzeba dzwonić i mówić, że nam zależy na czasie. Następny temat to dwukierunkowość od strony Avii 5.

Uwzględnił postulat? Hahaha, dobre. Zaraz przed ustawieniem znaków dzwoniłem do pana Łukasza i nalegałem aby postawił znaki przed bramą m.in. Ze względu na auta koło kontenera na szklo i zaraz za brama po lewej-usłyszałem ze nie bo tak jak teraz bedzie lepiej bo nie trzeba bedzie zmieniać znaków na zatokach parkingowych. No i wyszło gowno. To zatoki koło A1 i A3 były be ale już te pod A2 i A4 były ok mimo że oznaczone tak samo?

mmm123

Postautor: mmm123 » 02 gru 2019, 11:49

mik pisze:
mmm123 pisze:Zdecydowanie popieram. Presja ma sens. Zarządca też jest w miarę dogadani. Np uwzględnił nasz postulat, aby strefa była przed bramą wjazdową. Także przynajmniej taki pożytek z tego zamieszania. Trzeba dzwonić i mówić, że nam zależy na czasie. Następny temat to dwukierunkowość od strony Avii 5.

Uwzględnił postulat? Hahaha, dobre. Zaraz przed ustawieniem znaków dzwoniłem do pana Łukasza i nalegałem aby postawił znaki przed bramą m.in. Ze względu na auta koło kontenera na szklo i zaraz za brama po lewej-usłyszałem ze nie bo tak jak teraz bedzie lepiej bo nie trzeba bedzie zmieniać znaków na zatokach parkingowych. No i wyszło gowno. To zatoki koło A1 i A3 były be ale już te pod A2 i A4 były ok mimo że oznaczone tak samo?

Zgadza się. Natomiast
1) Presja ma sens- dalej to podtrzymuję, że należy zwracać uwagę na to nad czym nam zależy
2) Ostatecznie oznakowanie będzie przed bramą wjazdową- to efekt naszych telefonów. U mnie też nie chciał się zgodzić od początku, ale były inne telefony i oznakowanie należało zmienić i będzie tak jak chcieliśmy.

Zobaczymy co dziś się wydarzy, bo to dziś ma być zmieniane oznakowanie.

mmm123

Postautor: mmm123 » 02 gru 2019, 14:17

mop pisze:Mogę się założyć o wszystko, że 2. grudnia też tego nie zrobią. Pan Łukasz zaraz dojdzie do dwucyfrowej liczby niedotrzymanych terminów w 1 zadaniu.

Wygrałeś zakład. Termin zmieniony na środę 4 grudnia.

mop

Postautor: mop » 02 gru 2019, 14:25

Ech.. dzięki za info

pawel_avia

Postautor: pawel_avia » 02 gru 2019, 17:40

Pytanie na którą środę... No żenada niesamowita. Właśnie wróciłem na osiedle z nadzieją że znaki zostały poprawione. Przyjeżdżam a tu szlak człowieka trafia.! Jak można być tak niesłownym! Czy ta środa (4.12) to pewny termin ? Co zarządcą wymyślił ? Umówmy się że jeśli tak się nie stanie, masowo dzwonimy w środę do zarządcy.

Jaroslav

Postautor: Jaroslav » 04 gru 2019, 15:06

Znowu przesunięte?

mmm123

Postautor: mmm123 » 04 gru 2019, 15:35

Jaroslav pisze:Znowu przesunięte?

Jutro o 8:00 mają robić.

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”