Jak nie parkować / nieprawidłowo zaparkowane samochody na osiedlu Avia
Re: Jak nie parkować / nieprawidłowo zaparkowane samochody na osiedlu Avia
Bo zaraz będzie strefa zamieszkania, czytam, że w sierpniu, i te auta znikną pod groźbą mandatu albo odholowania.
Gdzie jest napisane, że w sierpniu już będzie osiedle oznakowane?
Gdzies na innym wątku
Strefa jest przegłosowana, ale zanim pojawi się oznakowanie to minie parę miesięcy - info od AS Nieruchomości. Podobno tyle trwają formalności z tym związane.Za to brama ma być odebrana od Budimexu 9 lipca i jest szansa, że od tego czasu będzie już normalnie zamykana 

Mam takie same informacje od AS. Jednak ze nie wspominali iż będzie to trwało kilka miesięcy a jedynie się przedłuża ze względu na wakacje.
Gambit pisze:Mam takie same informacje od AS. Jednak ze nie wspominali iż będzie to trwało kilka miesięcy a jedynie się przedłuża ze względu na wakacje.
Info telefoniczne czy inną drogą? Z jakiego dnia taka informacja?
Z tego tygodnia. Mailowa.
Ja już mam oficjalne potwierdzenie strefy zamieszkania.
Ale będzie ból dupy jak trzeba będzie na płycie parkować i przejść 5 min do bloku. Dla niektórych dużym bólem będzie to, że z okna nie będą widzieć swojego auta.
Ale będzie ból dupy jak trzeba będzie na płycie parkować i przejść 5 min do bloku. Dla niektórych dużym bólem będzie to, że z okna nie będą widzieć swojego auta.
Będzie jedynie Bul Dupy!
Widywałem jak dwa samochody z trąbieniem parkowały od zach. A2, po czym troje łysych pawianów powolnie odspacerowało na zachód, na Orlińskiego do A3. To nie chodzi o Blisko, tylko o trąbienie, i zastawianie chodnika.
Widywałem jak dwa samochody z trąbieniem parkowały od zach. A2, po czym troje łysych pawianów powolnie odspacerowało na zachód, na Orlińskiego do A3. To nie chodzi o Blisko, tylko o trąbienie, i zastawianie chodnika.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2019, 22:59 przez Brunon K., łącznie zmieniany 1 raz.
A bramę będzie można tym samym pilotem co do garażu otwierać?
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”