Jak nie parkować / nieprawidłowo zaparkowane samochody na osiedlu Avia
Re: Jak nie parkować / nieprawidłowo zaparkowane samochody na osiedlu Avia
Tak to wygląda wieczorem. Czy to chamstwo kiedyś zniknie z tego osiedla?

Poczta Polska też znalazła sobie nowy parking...
Glon pisze:Tak to wygląda wieczorem. Czy to chamstwo kiedyś zniknie z tego osiedla?
Niestety znowu tam stoi. Nie mam naklejek. Ale motywacja do zakupu wystarczająco urosła. Zwłaszcza ze wyjazd teraz z tego zakrętu zrobił się. Odbezpieczony zwłaszcza dla pieszych.
Jaroslav pisze:Glon pisze:Tak to wygląda wieczorem. Czy to chamstwo kiedyś zniknie z tego osiedla?
Niestety znowu tam stoi. Nie mam naklejek. Ale motywacja do zakupu wystarczająco urosła. Zwłaszcza ze wyjazd teraz z tego zakrętu zrobił się niebezpieczny zwłaszcza dla pieszych.
Jaroslav pisze:Jaroslav pisze:Glon pisze:Tak to wygląda wieczorem. Czy to chamstwo kiedyś zniknie z tego osiedla?
Niestety znowu tam stoi. Nie mam naklejek. Ale motywacja do zakupu wystarczająco urosła. Zwłaszcza ze wyjazd teraz z tego zakrętu zrobił się niebezpieczny zwłaszcza dla pieszych.
Dokładnie. Też nigdy nie stosowałem, ale trzeba kupić. Na przejściu przy Osiedlowej też ostatnio ciągle zaparkowane samochody na ciągu pieszym. Teraz kolejny raz Poczta stoi...
Elfan84 pisze:A ten z TST to jakby pozwolić i nie byłoby murku przed nim to chyba na trawnik przed posesję na dziedzińcu by zaparkował....abo i na taras prywatny... Kawał chamstwa i buractwa
Tia znowu stoi na trawniku przed avia 1. 2 dzień.
Teraz przy Avii 1 stoi Audi Kr 1lg99 na chodniku za donicą. Od strony serwisu komputerowego. Wjechał między donicami i zaparkował za jedną. Większego chamstwa nie widziałem. Można podejść i obejrzeć.
Wrócił Ford S max KR i od razu zajął swoje miejsce na ciągu pieszych i przy kontenerze na szkło.
Glon pisze:Wrócił Ford S max KR i od razu zajął swoje miejsce na ciągu pieszych i przy kontenerze na szkło.
Trzeba pisać do administracji Avii3 żeby zabezpieczyli donicami to miejsce.
mmm123 pisze:Glon pisze:Wrócił Ford S max KR i od razu zajął swoje miejsce na ciągu pieszych i przy kontenerze na szkło.
Trzeba pisać do administracji Avii3 żeby zabezpieczyli donicami to miejsce.
Będą donice jak będzie strefa.
Od avii 5 donice przedstawiają i parkują na chodniku- na niektórych nic nie działa
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”