Proszę zamykać bramkę przy kościele - Osiedle Avia
Re: Proszę zamykać bramkę przy kościele - Osiedle Avia
„Zamknięta Avia” jest praktycznie z każdej strony otwarta - bramy, furtki, więc czemu na siłę i na złość innym akurat tę bramkę zamykać?
Witam mieszkańców os. AVI
zgadzam się w 100% i podpisuje dwoma rękami i jestem za zamykaniem bramek , ja mieszkam na AVI 8 i tam jest ten sam problem mieszkańcy bloku wg nie zamykają bramki na tern bloku , czy to na prawdę tak ciężko jest zamknąć , tak jak wcześniej pisaliście kupiliśmy mieszkania na osiedlu zamkniętym to znaczy że wszelkie bramki powinny by zamykane no ludzi ja was nie rozumiem czy na prawdę jesteście tacy nierozumni. Sama miałam przykład nie zamknięcia bramek w miniony wtorek jak grupka ludzi wchodziła koło okrąglaka i nie zamgli za sobą furtki. Tak jak czytałam w wcześniejszych postach jak nie ma cie ochoty zamykać bramek i dbać o wasze i innych bezpieczeństwo to trzeba było sobie mieszkania na osiedlu zamkniętym nie kupować, tylko na osiedlach otwartych.

Jedyne sensowne rozwiązanie to samodomykacze - takie jak przy furtkach w bloku, bez tego żadne prośby nie pomogą .
Sprężyna urwana. Jestem za zamykaniem ale może lepszy byłby bardziej permanentny sposób, mniej rysujący farbę niż ta sprężyna. Potem tylko rdza.
mala bramka do placu zabaw otwierana na guzik przerazliwie wyje. Mieszkam niedaleko i ten pisk rozbija talerze. Nie bede zamykal, poki to sie nie zmieni
-
Samo się nie zmieni
Chyba trzeba zgłosić do ZZN a nie pisać na forum :/
Czy ty chcesz rozwiązać problem czy po psioczyć ?
Pozdrowienia

Czy ty chcesz rozwiązać problem czy po psioczyć ?
Pozdrowienia
MołyKotek pisze:mala bramka do placu zabaw otwierana na guzik przerazliwie wyje. Mieszkam niedaleko i ten pisk rozbija talerze. Nie bede zamykal, poki to sie nie zmieni
dzieki za rade. oczywiscie tego nie zrobie
wole sobie popisac na forum
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
mik pisze:Sprężyna urwana. Jestem za zamykaniem ale może lepszy byłby bardziej permanentny sposób, mniej rysujący farbę niż ta sprężyna. Potem tylko rdza.
Zgadzam się w 100%, powinien być taki siłownik dociągający jak przy wejściu na dziedziniec w Avia 3. Ludziom można mówić i tak jeden zamknie a drdugi nie, gdyby był siłownik to byłoby po temacie. Warto temat poruszyć na spotkaniu wspólnoty.
-
Asiunia93 pisze:Witam mieszkańców os. AVIzgadzam się w 100% i podpisuje dwoma rękami i jestem za zamykaniem bramek , ja mieszkam na AVI 8 i tam jest ten sam problem mieszkańcy bloku wg nie zamykają bramki na tern bloku , czy to na prawdę tak ciężko jest zamknąć , tak jak wcześniej pisaliście kupiliśmy mieszkania na osiedlu zamkniętym to znaczy że wszelkie bramki powinny by zamykane no ludzi ja was nie rozumiem czy na prawdę jesteście tacy nierozumni. Sama miałam przykład nie zamknięcia bramek w miniony wtorek jak grupka ludzi wchodziła koło okrąglaka i nie zamgli za sobą furtki. Tak jak czytałam w wcześniejszych postach jak nie ma cie ochoty zamykać bramek i dbać o wasze i innych bezpieczeństwo to trzeba było sobie mieszkania na osiedlu zamkniętym nie kupować, tylko na osiedlach otwartych.
Asiunia, 500 % popieram . Niestety mamy sporo mieszkancow, ktorzy nie do konca zrozumieli co podpisali w akcie notarialnym

D303 chodzą przez nasz teren a na swój nie chcą wpuścić...
Jak jestem z dzieckiem na placu zabaw to na 10 osób przechodzących 1 przymyka furtkę a reszta nic.
Jak jestem z dzieckiem na placu zabaw to na 10 osób przechodzących 1 przymyka furtkę a reszta nic.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”