Zaintrygowało mnie czy ściany są na tyle grube żeby zagłuszyć naturalne dźwięki podczas kopulacji standardowej i rozszezonej bo nie oszukujmy się takie sprawy będą się dziać a skoro słychać wentylacje ? ...
Może tworzę teorie spiskowe ale patrząc po godzinach postów, liczbie postów i godzinach rejestracji konta, jakoś dziwnie wydaje mi się że jedna osoba prowadziła ze sobą tą dyskusje tak o dla zabawy
Mieszkamy w Avi 4 na ostatnim 7 piętrze i żadnych wentylatorów nie słychać i w mieszkaniu i po wyjściu na balkon, jedynie co słychać to hałas z budowy w ciągu dnia W nocy cisza. Wiec nie wiem skąd słyszalne są wentylatory.
AgaiTom jak Wam się mieszka na ostatnim piętrze? Jestem przyszłą mieszkanką Avii 1 na 15 piętrze i jestem ciekawa jakie są Wasze wrażenia? (np. jeśli chodzi o nagrzewanie się mieszkania latem, ciepło zimą, ciśnienie wody, hałas)?
Dobry widok nawet przy średniej pogodzie. W dni otwarte A2 zauważyłem na poziomie ziemi głucha cisza, a na 15 pietrze słychać cichy szum z ulicy. Ciekawostka, ale jest wyraźna różnica.