Hej wszystkim,
Gdzie chodzicie na siłownię mieszkając na Avii/w okolicach? Ubolewam nad brakiem jakiejkolwiek siłowni na osiedlu/w jego bliskim sąsiedztwie. Możecie polecić jakąś w niedalekiej odległości? Nie dysponuję samochodem, więc idealnie byłoby, gdyby była w zasięgu 10-minutowego spaceru. Chciałabym też, żeby były dostępne ergometry wioślarskie (w Manufakturze Zdrowia koło AWF nie ma, choć ta siłownia jest tez dość daleko).
Z góry dzięki!
Pozdrawiam
Gdzie na siłownię w pobliżu Avii / w Czyżynach - jaką siłownię wybrać
Re: Gdzie na siłownię w pobliżu Avii / w Czyżynach - jaką siłownię wybrać
Najbliższa siłownia (1,1km od Avii) jest na Jana Pawła 43 przy euromarkecie
RaceX pisze:Najbliższa siłownia (1,1km od Avii) jest na Jana Pawła 43 przy euromarkecie
Dokładnie, jeżeli chodzi o to, gdzie na siłownię w Czyżynach, w pobliżu ul. Orlińskiego, to jest na parterze nowego biurowca przy Jana Pawła II. Zdaje się, że siłownia w Czyżynach jest też przy basenie Comarchu.
Tak, ale tak jak napisałam, w przypadku siłowni w biurowcu Podium przy przystanku AWF, jest ona słabo wyposażona i nie posiada m.in. ergometru wioślarskiego, na którym mi zależy. + z Avii jest tam co najmniej 30 minut na piechotę. McFit brzmi obiecująco 

Foster pisze:Tak, ale tak jak napisałam, w przypadku siłowni w biurowcu Podium przy przystanku AWF, jest ona słabo wyposażona i nie posiada m.in. ergometru wioślarskiego, na którym mi zależy. + z Avii jest tam co najmniej 30 minut na piechotę. McFit brzmi obiecująco
Ja chodzę do Manufaktury Zdrowia na piechotę i zajmuje mi to niecałe 15 min

Siłownię masz jeszcze w klubie kwadrat, na przeciwko ul. Orlińskiego
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”