Witam!
Jestem posiadaczem pilota do garażu, V4, Chipcontrol. W pewnym momencie przestał działać. Podejrzewam, że musiałem wcisnąć jakąś magiczną kombinację klawiszy i się "wyczyścił".
Pytanie: sąsiadka ma taki sam pilot, czy ktoś wie jak go skopiować? Próbowałem już kombinacje z wciskaniem "1" na 10, 30 sekund, potem na działającym pilocie wcisnąłem "1" trzy razy, po czym na swoim "1", ale to wydaje się nie działać.
Klonowanie/kopiowanie pilotów
Re: Klonowanie/kopiowanie pilotów
Witam.
O ile się orientuję to nie jest możliwe skopiowanie pilota w prosty sposób. Trzeba załatwić sprawę przez zarządcę budynku, który potwierdzi w firmie dorabiającej piloty, że dana osoba jest uprawniona do wyrobienia nowego pilota. Potem już tylko kontakt z firmą wskazaną przez zarządcę, zapłata i odbiór nowego pilota.
O ile się orientuję to nie jest możliwe skopiowanie pilota w prosty sposób. Trzeba załatwić sprawę przez zarządcę budynku, który potwierdzi w firmie dorabiającej piloty, że dana osoba jest uprawniona do wyrobienia nowego pilota. Potem już tylko kontakt z firmą wskazaną przez zarządcę, zapłata i odbiór nowego pilota.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”