Pytanie o dewelopera Budimex - opinie o firmie

Forum osiedla Orlińskiego przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
aldona

Pytanie o dewelopera Budimex - opinie o firmie

Postautor: aldona » 05 paź 2016, 8:32

jestem zainteresowana zakupem mieszkania na Orlińskiego, osiedle mi sie podoba, rozkłady mieszkań też, w tym tygodniu planuję wizytę w biurze sprzedaży. Mam takie pytanie, może orientujecie się czy to buduje konkretnie Budimeks, w sensie jest deweloperem, czy jest jakaś spółka córka, która powstała na potrzeby inwestycji?

morth

Re: Pytanie o dewelopera Budimex - opinie o firmie

Postautor: morth » 05 paź 2016, 17:42

Budimex, nie stosują metody jak Murapol tworząc spółki córki pod każdą budowę.

Lucek

Postautor: Lucek » 05 paź 2016, 19:34

Budimex to firma hiszpańska, mają "fundusz powierniczy" też w jakimś hiszpańskim banku. Są sławni z eksperymentów, z autostradami, osiedlami... Co można usłyszeć na własne uszy na miejscu.
Lepiej najpierw się umów w biurze, bo co lepsze oferty znikają w pierwszym dniu do południa. Zdarzało się, ze całe piony były zaklepane przez handlarzy już dzień wcześniej.
W praktyce cena liczy się przede wszystkim.

Pasiek

Postautor: Pasiek » 05 paź 2016, 20:47

aldona pisze:jestem zainteresowana zakupem mieszkania na Orlińskiego, osiedle mi sie podoba, rozkłady mieszkań też, w tym tygodniu planuję wizytę w biurze sprzedaży. Mam takie pytanie, może orientujecie się czy to buduje konkretnie Budimeks, w sensie jest deweloperem, czy jest jakaś spółka córka, która powstała na potrzeby inwestycji?

Mieszkania sprzedaje spółka "Budimex nieruchomości Sp. z o.o.", generalnym wykonawcą jest spółka "Budimex Budownictwo Sp. z o.o.", obie spółki należą w 100% do spółki matki "Budimex".

Obrazek

biuro prasowe

Postautor: biuro prasowe » 06 paź 2016, 9:08

Pani Aldono, odpowiedź znajduje się na naszej stronie www http://www.budimex-nieruchomosci.pl/kra ... tania.html

Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”