Z wielką przyjemnością będe wyczekiwał Pana samochodu aby każdej wolnej chwili (a mam jej sporo) zgłaszać źle zaparkowany pojazd na SM lub Policję.
To będzie moje HOBBY

gucio pisze:I znowu zaczyna się robić nudnie w tym temacie . . .
Posiadanie samochodu to luxus . . . Jak się ma ten "lux" to napewno stać na miejsce postojowe lub garaż a jeśli nie to samochód sprzedać oddać będzie mniej kosztów do wydawania i mniej nerwów do tracenia . .
Na początku odwiedzania osiedla przy O4 stały samochody gdzie się tylko dało, następnie doszło O6 i tam było to samo . . .
Nagle po jakimś czasie (czyt. Przyjeździe SM oraz P. ) sytuacja się znormalizowala ani jednego auta na chodniku czyli jednak kary finansowe które można było uniknąć poskutkowały to zachownie oznacza że są osoby na osiedlu które chcą zastraszyć czy też wymoc na innych sprawdzanie ile mogą sobie powolic na rządzenie i stawianie aut gdzie im pasuje a więc nieładnie . . .
Sianie fermentu i jojczenie niczego nie da . . .
Jak zmieni się prawo ruchu drogowego na inną korzyść wtedy będziemy zmieniać nasze chodniki na nowo a tymczasem albo szukajcie miejsc postojowych obok osiedla albo zapraszam do korzystania z krakowskiej komunikacji zbiorowej która jako w drugim co do wielkości mieście w Polsce ma bardzo dobrze rozbudowana infrastrukturę komunikacyjną z której korzystam od wielu wielu lat i jestem zadowolony
Dla zainteresowanych bilet miesięczny koszuje 89zł na wszystkie linie, można jeździć ile się chce jak się chce kiedy się chce bez ograniczeń dla niepełnosprawnych są duże zniżki a dla osób powyżej 75 lat Za darmo
nie trzeba płacić za ubezpieczenie AC OC wymieniać części robić przeglądów tankować paliwa kupować płynów do szyb itp.
A jak to jeszcze za dużo i nie stać na bilet to zostaje rower hulajnoga albo wrotki. . .
Skonczcie ten temat bo juz szkoda śmiecic internety
samochodowy pisze:Ledwo się wprowadzacie a już sobie z sąsiadów wrogów robicie.
samochodowy pisze:...prowokuje jedynie do wrogości, wrogość to niebezpieczna atmosfera i przemoc.
samochodowy pisze:Nawet na komisariacie już mi powiedzieli że mają dość Orlińskiego bo komuś się nudzi z tymi zgłoszeniami a oni na siłę muszą centymetry mierzyć.
ragandbones pisze:Czasy samowolki w tym kraju gdzie wszystko wszystkim wolno sie skonczyly. Nie podoba Ci sie zycie w miejscu gdzie obowiazuja elementarne zasady, sprzedaj wszystko w ciul i jedz mieszkac pod namiotem w buszu.
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości