Czy ktoś przesuwał sobie ścianki działowe po odbiorze? Może przerabiał również instalacje? Mam pytanie odnośnie tego
Zmiany położenia ścianek działowych w mieszkaniu po odbiorze - os. Orlińskiego / Avia
Zmiany położenia ścianek działowych w mieszkaniu po odbiorze - os. Orlińskiego / Avia
Witam,
Czy ktoś przesuwał sobie ścianki działowe po odbiorze? Może przerabiał również instalacje? Mam pytanie odnośnie tego
Re: Zmiany położenia ścianek działowych w mieszkaniu po odbiorze - os. Orlińskiego / Avia
Podbijam temat. Mam w planie przesunac kilka dzialowek + otwory drzwiowe. Czy na zmiany w scianach dzialowych jest potrzebne jakies pozwolenie?
Re: Zmiany położenia ścianek działowych w mieszkaniu po odbiorze - os. Orlińskiego / Avia
Nie trzeba zgody, ale w krytycznie rzadkim przypadku chęci zwrócenia mieszkania deweloperowi ze względu na wady, trzeba takie zmiany we własnym zakresie "cofnąć".
No i oczywiście traci się gwarancję na zmieniane elementy
No i oczywiście traci się gwarancję na zmieniane elementy
Kontenery są pełne połamanych bloczków gipsowych, czyli jak nikt nie widzi...
można zmieniać położenie ścianek działowych i ingerować w instalacje w swoim mieszkaniu. Tracisz gwarancje na elementy, które zmieniałeś. U nas przerobiliśmy całą elektrykę i instalacje wodno-kanalizacyjną.
Powinni wam doliczyć domiar za wywóz gruzu, pajęczarze!
Brunon K. pisze:Powinni wam doliczyć domiar za wywóz gruzu, pajęczarze!
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”