Selassie pisze:Ja mysle ze to by bylo swietne rozwiazanie. Wielu ludzi lubi stawiac auto w głupich miejscach i wyglada to jakby mieli ochote wjechac nim do swojego mieszkania. Moze powinni miec taka mozliwosc. W koncu sa wlascicielami.
K&L pisze:Dodam że na poprzednim osiedlu tuż obok na którym mieszkałam 20 lat droga była również oblegana na chodnikach i ani karetka ani straż pożarna nigdy nie miała problemu.
Rysiul4 pisze:K&L pisze:Dodam że na poprzednim osiedlu tuż obok na którym mieszkałam 20 lat droga była również oblegana na chodnikach i ani karetka ani straż pożarna nigdy nie miała problemu.
Oczywiscie. Tylko tutaj i tylko dla posiadaczy miejsc jest to " smiertelne zagrozenie" polak polakowi wilkiem.
Rysiul4 pisze:K&L pisze:Dodam że na poprzednim osiedlu tuż obok na którym mieszkałam 20 lat droga była również oblegana na chodnikach i ani karetka ani straż pożarna nigdy nie miała problemu.
Oczywiscie. Tylko tutaj i tylko dla posiadaczy miejsc jest to " smiertelne zagrozenie" polak polakowi wilkiem.
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości