Hej
Po raz kolejny ten samochód stoi na trawniku w tym samym miejscu. Zaraz przy ul orlińskiego na przeciwko orlińskiego 8 przy Avia 3. Niejednokrotnie dzwoniłam już na SM a samochód co jakiś czas znowu się pojawia. Czy jakiś nasz sąsiad znalazł sobie swoje darmowe miejsce postojowe? Jeśli ktoś będzie widział stojący samochód na trawniku to proszę dzwonić gdzie trzeba
Progi zwalniąjace - gdzie zgłosić zapotrzebowanie w Czyżynach
Re: Progi zwalniąjace - gdzie zgłosić zapotrzebowanie w Czyżynach
Hej
Po raz kolejny ten samochód stoi na trawniku w tym samym miejscu. Zaraz przy ul orlińskiego na przeciwko orlińskiego 8 przy Avia 3. Niejednokrotnie dzwoniłam już na SM a samochód co jakiś czas znowu się pojawia. Czy jakiś nasz sąsiad znalazł sobie swoje darmowe miejsce postojowe? Jeśli ktoś będzie widział stojący samochód na trawniku to proszę dzwonić gdzie trzeb

Po raz kolejny ten samochód stoi na trawniku w tym samym miejscu. Zaraz przy ul orlińskiego na przeciwko orlińskiego 8 przy Avia 3. Niejednokrotnie dzwoniłam już na SM a samochód co jakiś czas znowu się pojawia. Czy jakiś nasz sąsiad znalazł sobie swoje darmowe miejsce postojowe? Jeśli ktoś będzie widział stojący samochód na trawniku to proszę dzwonić gdzie trzeb

-
Nie będzie żadnego progu zwalniającego ani na Orlińskiego ani na Avii nigdzie. Nikt nie ma prawa ograniczać mi dostępu do mieszkania, a moje auto ma problemy z programi.
- Wściekły Wąż
^^ Słaba prowokacja.
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”