Cześć,
Dzisiejszego wieczoru jakiś człowiek któremu ewidentnie się nudzi i nie odnalazł najwyraźniej jeszcze sensu życia porysował przynajmniej 3 samochody stojące na chodniku pomiędzy O6 - O8. Jeżeli ktokolwiek coś widział to gorąca prośba o info pod postem lub na priv.
Na pewno zostały uszkodzone n/w auta:
VW Golf biały nr rejestracyjny PO...
Kia Sorento srebrna nr rejestracyjny KR...
VW Golf srebrny nr rejestracyjny TKI..
Sprawa została zgłoszona na Komisariat Policji VIII osiedle Zgody 10. Osoby poszkodowane proszone są o zgłoszenie pod wskazany adres.
Porysowane samochody na O6-O8
- Wściekły Wąż
Re: Porysowane samochody na O6-O8
A te samochody (tak z ciekawości) dlaczego stały na chodniku?
Wściekły Wąż pisze:A te samochody (tak z ciekawości) dlaczego stały na chodniku?
czekały na to aż ktoś je porysuje żeby później popłakać na forum jak im źle

Wściekły Wąż pisze:A te samochody (tak z ciekawości) dlaczego stały na chodniku?
Jaki to ma związek z pytaniem? Czy jeśli zobacze, że ktoś przechodzi obok przejscia moge mu potargać kurtkę? Strzelić liscia?
Ps. Mi kiedys został uszkodzony samochód, o czym tez pisałem, jesli moge to chętnie pomogę,.
-
Tak jak windy u mnie.
Zasadniczo nie popieram wandalizmu w żadnej formie, może jednak to jedyny skuteczny sposób aby usunąć samochody z chodników. Ktoś najwyraźniej w końcu nie wytrzymał 

-
To wywieźć na parking policyjny.
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”