Uwierz mi, na temat Avii i Orlińskiego słyszałem już tak kosmiczne brednie, że szkoda gadać.
A co do użytych materiałów i jakości wygłuszenia porazmawiamy najwcześniej 21 listopada (a pewnie później

A to, że wygłuszenie podłogi jest w gestii mieszkańców, to nie ja tak uważam, tylko takie są fakty, zwłaszcza w przypadku kupowania mieszkań w stanie deweloperskim. Bardzo wielu z nas odbierze mieszkanie puste, jedynie z wylewką na podłodze i będzie je meblować samemu, to jest fakt a nie opinia.
I to jakich użyjemy materiałów wpłynie na poziom wygłuszenia, znowu fakt a nie opinia. Nawet ci, którzy wykupili sobie mieszkanie urządzone, wybierają spośród iluś tam pakietów udostępnionych przez podwykonawców Budimexu, z różnymi materiałami i w różnych przedziałach cenowych. Rozmawiamy tu o tym etapie urządzania mieszkań a Ty wskakujesz w rozmowę i jedziesz ze swoim "budimex to gónwo". Chociaż nie masz pojęcia jakich materiałów użyto, to już wiesz że będzie hałas. Każdy z etapów budowy osiedla był przeprowadzany przez innych podwykonawców (nasz nawet przez dwóch

Jedno jest pewne, hejt ze strony sąsiednich osiedli zbudowanych technologią wielkiej płyty jest śmieszny, bo nawet najtańsze współczesne materiały i technologie są o niebo lepsze niż wielka płyta budowana w czasach największych niedoborów socjalizmu.