Zapłaciliśmy: 8192,71zł/m2 + 47tys za rodzinne miejsce postojowe(podwójne) + coś około 15tys za 5m2 komórkę lokatorską.Teraz wykończenie, again

Dagmara.L pisze:ogrzewanie prywatne z pieca w piwnicy.
Dagmara.L pisze: Zapłaciliśmy: 8192,71zł/m2 + 47tys za rodzinne miejsce postojowe(podwójne) + coś około 15tys za 5m2 komórkę lokatorską.Teraz wykończenie, again
Yankes pisze:hahhaha
ku..wa ale się uśmiałem..... Z Katowic..
Widać z daleka że reklama
mi BARDZO dobrze mieszka się na AVI
polecam Wizjonerów - będziecie sprawdzać czy rozkład lotów na Balicach jest zgodny
Dagmara.L pisze:Pociagów nie slyszalam, nie wiem jak w tych blokach od torów. Samoloty slychac, ale dopiero zaczęliśmy na to zwracać uwagę, jak mąż przeczytał o tym na forum(zaczęliśmy słuchać czy leci samolot) Tak jak napisałam wcześniej, można podjechać i posłuchać czy komuś będzie to przeszkadzać.
Zapłaciliśmy: 8192,71zł/m2 + 47tys za rodzinne miejsce postojowe(podwójne) + coś około 15tys za 5m2 komórkę lokatorską.Teraz wykończenie, again
Wilu84 pisze:ciekawe jak bedzie z koncentracja smogu tam, patrzac na google maps zdjecie satelitarne nie wyglada to za dobrze, kolo bardzo ruchliwych ulic...chyba ze jest tam olbrzymi wentylator na osiedlu ktory pcha smog na Nowa Hute?
Zichuzich pisze:Zazdroszczę mieszkańcom Orlińskiego i Avii, którzy trafili na fajnych sąsiadów. Ja wokół mam takich przerypanych, że chyba spotkała mnie jakaś kara za poprzednie życie. Np od Października mam studentów, co na balkonie jarają prawie cały czas, a jak zrobi się ciemniej to siedzą i jarają zioło. Jak zwróciłem im uwagę, to usłyszałem "chilluj ulungu".
Ostatnio już mnie dobiła kradzież. Nie zrobili tego sąsiedzi(mam nadzieje), ale opędzlowali mi schowek(wiertarkę i lodówkę turystyczną), dodatkowo w nocy w sierpniu z dziedzińca bloku znikł mój rower przypięty ULOCKIEM!!!!! Nie wiem jak to przecieli, ale musieli mieć jakieś strażackie nożyce.
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości