Budowa osiedla Orlińskiego w Czyżynach z szerszej perspektywy
Re: Budowa osiedla Orlińskiego w Czyżynach z szerszej perspektywy
Właśnie odkryłem w Internecie, że "tajemnicze" bloki po drugiej stronie pasa mają już nadane numery - 7 i 9 (2 enklawy po kilka bloczków). Jeśli mają numery to i pewnie budowa się zbliża i pozwolenie na budowę pewnie już Budimex ma.
@Staś a gdzie to takie informacje wynalazłeś ?
msip2.um.krakow.pl
Najnowsze informacje:
- planowane bloki po drugiej stronie pasa mają pozwolenie na budowę (początku budowy nie znam),
- Orlińskiego 12 ma ładną makietę w biurze - sprzedaż mieszkań i wystawienie w Internecie nastąpi na początku lutego.
- planowane bloki po drugiej stronie pasa mają pozwolenie na budowę (początku budowy nie znam),
- Orlińskiego 12 ma ładną makietę w biurze - sprzedaż mieszkań i wystawienie w Internecie nastąpi na początku lutego.
Witam, a czy ktoś się może orientuje co to jest za blok bez numerku zaznaczony na stronie Bdmx? Posiada ktoś szersze informacje? Rozumiem, że prawdopodobnie są to jakieś dalsze plany i ten blok powstanie..

Wszystko jest opisane wcześniej - bloki maja nr 7 i od dawna mają prawomocne pozwolenie na budowę.
Przepraszam, moje niedopatrzenie. Nie domyśliłam się, że tajemniczy blok ma nr 7.
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”