Sklepy i usługi na osiedlu Orlińskiego w Czyżynach

Forum osiedla Orlińskiego przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
iti

Re: Sklepy i usługi na osiedlu Orlińskiego w Czyżynach

Postautor: iti » 16 lut 2015, 12:27

A to może ja nie mam racji, i szczerze mówiąc mam nadzieję, że źle słyszałem, bo przedszkole na osiedlu przydałoby się jak najbardziej. Z drugiej strony na biura Budimexu pewnie znacznie lepiej nadawałaby się okolica bliska Stella-Sawickiego, żeby klienci i wszyscy, którzy mają tam coś do załatwienia, nie musieli wjeżdżać w osiedle. Trzymam kciuki za to, żeby jednak było przedszkole :)

rainman

Postautor: rainman » 29 kwie 2015, 12:25

Też uważam, że przedszkole byłoby strzałem w dziesiątkę

AnnaM

Postautor: AnnaM » 28 mar 2016, 21:23

Dzień dobry. Mam nadzieje że agencja ubezpieczeniowa też będzie potrzeba mieszkańcom tego osiedla bo ja właśnie zakupiłam lokal usługowy przy ul. Orlinskiego 5/5 i serdecznie wszystkich już teraz zapraszam do skorzystania z moich usług. ......dla sąsiadów postaram się wynegocjować jak najlepsze warunki:-).Gdyby byla potrzebna juz teraz porada w tym zakresie chętnie pomogę. Pozdrawiam serdecznie.Anna Moskala

Horyzont

Postautor: Horyzont » 19 cze 2016, 13:05

Mimo szczerych sympatii proponuję przebranżowienie się na spożywczo-monopolowy-fitness ;) Sukces gwarantowany.. Z agencja może być różnie.. no chyba że towarzyszką ;)

Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”