Budowa drogi dojazdowej do osiedla od ul. Włodarczyka
Re: Budowa drogi dojazdowej do osiedla od ul. Włodarczyka
Tak Panie gucio, masz Pan 100% racji a Budimex i ZIKIT to banda idiotów którzy skończyli studia za czapkę gruszek a stanowiska menedżerskie w największej polskiej firmie budowlanej kupili za mleko i kiełbasę. A w ogóle to świat dzieli się na dwie kategorie ludzi: wszystkowiedzący Pan gucio i cała reszta czyli debile.
D89 pisze:Tak Panie gucio, masz Pan 100% racji a Budimex i ZIKIT to banda idiotów którzy skończyli studia za czapkę gruszek a stanowiska menedżerskie w największej polskiej firmie budowlanej kupili za mleko i kiełbasę. A w ogóle to świat dzieli się na dwie kategorie ludzi: wszystkowiedzący Pan gucio i cała reszta czyli debile.
Oj Pan(i) D89 bluznisz jak nic:-) Prosze o mniej jadu dla sasiadow

Co do Budimexu nie mam jeszcze zastrzezen ale co do ZIKITU to sie zgadzam w 100%....
wielokrotne doswiadczenie z ta firma utwierdza mnie tylko w jednym: spychologia brak wiedzy i nikt nic nie wie i nikt nic nie potafi odpowiedziec na pytania zwiazane z zarzadaniem infrastruktury w Krakowie....
Najlepiej nic ich nie pytac a nie daj Boze oczekiwac konretnej odpowiedzi.
Zapraszazam do przetestowania....

To pewnie będą się pieklić ludzie korzystający na co dzień z pasa...
Swoją drogą ciekawe, jak przez pas będzie nowa część ulicy przebiegała. Mam nadzieję, że nie zrobią tam jakichś wysokich krawężników i będzie normalny zjazd na obie strony pasa 

Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”