Ekspresjah pisze:Rysiul4 pisze:Ekspresjah pisze:Butelka z procentem oznacza "Spożywanie alkoholu w miejscach niedozwolonych". Myślę, że mimo wszystko w swoim domu można pić napoje procentowe, a nawet się nimi upić.
Dokladnie. Poza tym chodzi o nagminne lamanie prawa. Ludzie mysla ze jak jest jednorazowa "impreza" na klatce i sobie klikna na mapie to radiowoz przyjedzie i uratuje swiat...
Ale przecież nawet na tej stronie jest napisane, że mapa nie służy zgłaszaniu interwencji...
Poza tym (to w nawiązaniu do komentarza którejś osoby wyżej) jeśli ktoś chciałby zgłosić, powiedzmy, "częste hałasy w mieszkaniach", podczas gdy takiej opcji twórcy mapy nie przewidzieli, tzn. że nie ma możliwości zgłoszenia takiego "wykroczenia". Bez sensu jest wtedy klikanie w cokolwiek, byle tylko dać wyraz swojej chwilowej frustracji... Teraz wygląda na to, że mieszkańcy Orlińskiego 8 to - za przeproszeniem - żule żłopiący piwo pod blokiem, w którym na dodatek nie ma nawet sklepu monopolowego (ani jakiegokolwiek)
A przedewszystkim wychodzi na to, ze sa to osoby jezdzace autami bez uprawnien bo lamia przepisy na kazdym kroku.... Potem jako policja jezdzimy do takich " a bo mi znowu kola przebili ale mnie tu wszyscy lubia przeciez..."