Miejsca parkingowe / garażowe na os. Orlińsiego / Avia do sprzedania - Budimex 29 000 zł
Re: Miejsca parkingowe / garażowe na os. Orlińsiego / Avia do sprzedania - Budimex 29 000 zł
No 1600 lepiej wygląda ale wciąż to dużo.
Re: Miejsca parkingowe / garażowe na os. Orlińsiego / Avia do sprzedania - Budimex 29 000 zł
Jak 50 tys. zł/miejsce to dla kogoś dużo, to po co mając auto kupował mieszkanie akurat na tym osiedlu? Przecież dookoła jest mnóstwo osiedli, gdzie problemów z parkowaniem w okolicy prawie nie ma, a miejsca są o wiele tańsze...
qaz pisze:Jak 50 tys. zł/miejsce to dla kogoś dużo, to po co mając auto kupował mieszkanie akurat na tym osiedlu? Przecież dookoła jest mnóstwo osiedli, gdzie problemów z parkowaniem w okolicy prawie nie ma, a miejsca są o wiele tańsze...
Logika wskazywałaby na to, że woli sobie przejść te 5-10 minut do samochodu zaparkowanego dalej
usia pisze:mik pisze:4k miesięcznie...dużo
Dokładnie system wygląda tak : do 4 dni od rezerwacji 9350 PLN , pozostała kwota 40 650 PLN rozłożona na nieoprocentowane raty do końca 2019 roku. Daje to ok 1600 zł miesięcznie![]()
Usia, czy Pani BDX rozłożył raty do końca 2019?
mnie pozwolono jedynie do grudnia 2018
Ja mam raty do konca 2018.
Ciekawe czy faktycznie sprzedały się wszystkie miejsca, zarówno w podziemnym jak i na zewnątrz. Ktoś się orientuje?
W garażach podziemnych pewnie są jeszcze jakieś miejsca do kupienia, wolno sprzedają się te garaże Budimexowi, choć teraz umożliwili zakup miejsca postojowego podziemnego na raty, więc może coś ruszy w tym temacie.
psps pisze:usia pisze:mik pisze:4k miesięcznie...dużo
Dokładnie system wygląda tak : do 4 dni od rezerwacji 9350 PLN , pozostała kwota 40 650 PLN rozłożona na nieoprocentowane raty do końca 2019 roku. Daje to ok 1600 zł miesięcznie![]()
Usia, czy Pani BDX rozłożył raty do końca 2019?
mnie pozwolono jedynie do grudnia 2018
Ja dostalam na @ taka propozycję....raty do końca.2019 .
50 000 za miejsce podziemne.... wolałbym nowe auto
w Avii 5 pod ziemią jest jeszcze około 50 wolnych miejsc, myśle ze w Orlinskiech będzie pdobnie 

Kamillo pisze:50 000 za miejsce podziemne.... wolałbym nowe autow Avii 5 pod ziemią jest jeszcze około 50 wolnych miejsc, myśle ze w Orlinskiech będzie pdobnie
A po co Ci auto jak nie będziesz miał nim gdzie zaparkować?
Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”