Tani notariusz w Krakowie od księgi wieczystej (tańszy niż z Budimexu)
Re: Tani notariusz w Krakowie od księgi wieczystej (tańszy niż z Budimexu)
A możesz jeszcze napisać kiedy i w jaki sposób mam im to zgłosić? Po odbiorze mieszkania?
Nie rozumiem Budimexu skoro jest tylu klientów to powinien wynegocjować bardzo taniego notariusza im więcej tym taniej, a tu wszystko robią na odwrót? 700 zł mniej za jeden akt notarialny to bardzo dużo rozumiem 100-200 zł ale nie 700.
kamil pisze:A możesz jeszcze napisać kiedy i w jaki sposób mam im to zgłosić? Po odbiorze mieszkania?
zapisz sobie dane notariusza.
Odbierzesz mieszkanie to powienieneś dostać info z Bdx albo jak zadzwonią umówić się do notariusza poproś o wzór aktu i wyślij do tańszego notariusza, wynegocjuj. Wszystkie dokumenty postara się notariusz wiec luz

google: notariusz w Krakowie
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2017, 16:16 przez ngy16687, łącznie zmieniany 4 razy.
Kamil mam prośbę jak załatwisz wszystko napisz ile było taniej pozdrawiam
Ok, z tym, że ja to będę załatwiał dopiero za ponad pół roku 

ngy16687 pisze:Gdyby ktoś szukał tańszego notariusza niż proponowany przez Budimex zapraszam do kontaktu. Podeślę namiary na mojego.
Witam, mogę poprosić namiar na tego tańszego notariusza? dziękuję
Przejrzyj wcześniejsze wpisy w wątku, na pewno znajdziesz i te z namiarami na tańszego notariusza 

Obdzwonilam kilku notariuszy w Krakowie i ciagle notariusz z Budimexu proponuje mi najnizsza taxe. Co do pani notariusz polecaniej na forum to niestety slyszalam kilka bardzo zlych opini, wiec wole nie ryzykowac, zeby pozniej odkrecac tak powazne sprawy i biegac po sadach. Ide wiec do notariusza do budimexu i zdam relacje jak bylo
Ciagle uwazam, ze za stowke czy dwie nie warto ryzykowac bledu w akcie.

Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”