Wyłączają wizualizacje i postepy prac na budowie na stronie

Forum osiedla Orlińskiego przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
gucio

Wyłączają wizualizacje i postepy prac na budowie na stronie

Postautor: gucio » 15 paź 2015, 22:00

Dlaczego Budimex wyłącza wizualizacje i postep prac budowalnych na osiedlu ????????
Zniknęły juz AVIA 4 ale jest przeniesiona do OTRZYMANE OBIETNICE to rozumiem ale .......
Czemu zniknęły
Orlinskiego 4
Orlinskiego 6
a dzisiaj Orlinskiego 1 ???????????
Czy BX ma cos do ukrycia ?
Nie dosc ze sa w tyle z robotami to jeszcze nie chca Nam nic pokazywac ..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Luk10

Re: Wyłączają wizualizacje i postepy prac na budowie na stronie

Postautor: Luk10 » 15 paź 2015, 22:29

Moze ktos do nich pisał z zapytaniem o co chodzi?

morth

Postautor: morth » 15 paź 2015, 22:31

Kala pisze:No niestety nie wróci... Celowo usunęli O4 i O6 bo uzali, ze skoro wsyzstkie mieszkania się sprzedały to nie ma sensu a ciągle wchodząnowe i jest mało miejsca. Ja napisałam Pani, że mieszkańcy mogli tam :podglądnąć: co się dzieje na budowie to pani mi opisała ze na panelu klienta mam napisany % stan zaawansowania prac :evil: widać już nie musimy patrzeć czy sa postępy...

w wątku o O4 macie sprzedali wszystkie mieszkania w danyn bloku i nie chca sobie niby strony " zasmiecac" zbyt duza iloscia:P
Ostatnio zmieniony 16 paź 2015, 9:54 przez morth, łącznie zmieniany 1 raz.

newkind

Postautor: newkind » 16 paź 2015, 9:07

Napisałem do nich w tej sprawie - zobaczymy czy odpiszą. O ile rozumiem brak miejsca w menu górnym, to wciąż
Orlińskiego 6 i Orlińskiego 4 powinny być dostępne po wejściu w dział "Kraków", gdzie są wypisane wszystkie pozycje.

keniger

Postautor: keniger » 16 paź 2015, 11:15

04 i 06 juz wróciły na stronę. 01 raczej w calosci nie sprzedali , był tam taki jeden nieustawny pion co nikt chyba tego nie chcial kupować , ale moze sie mylę ...

Invictus

Postautor: Invictus » 16 paź 2015, 12:39

Gucio po co ta panika i teorie spiskowe? Strony się czasem zmienia/ulepsza prawdopodobnie dlatego zostały czasowo wyłączone. Co do "tyłów" w robotach to tym powinniśmy się martwić raczej w 2017 niech robią swoim tempem aby dokładnie i bez fuszerki ;)

Wróć do „Osiedle Orlińskiego – dyskusje na tematy ogólne”