Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
Nowe zdjecia na stronie Budimex ale nic nowego same zdjecia z mieszkan dwupoziomowych ....

[quote="majk_el"]Dzwonilem do biura sprzedaży i pytalem. Pani zapewnila mnie że zadne terminy nie są zagrozone i wszystko ma być na czas
[/quote
Ja wczoraj dzwoniłem do Wróżbity Macieja ,który potwierdził , ze termin wrześniowy jest niezagrożony i śmiało możemy umawiać ekipy remontowe. Także myślę , ze mozemy spać spokojnie.

Ja wczoraj dzwoniłem do Wróżbity Macieja ,który potwierdził , ze termin wrześniowy jest niezagrożony i śmiało możemy umawiać ekipy remontowe. Także myślę , ze mozemy spać spokojnie.
-
zagi pisze:Ja wczoraj dzwoniłem do Wróżbity Macieja ,który potwierdził , ze termin wrześniowy jest niezagrożony i śmiało możemy umawiać ekipy remontowe. Także myślę , ze mozemy spać spokojnie.
uffff...

Dobre wiadomosci , dzis rano bylem na budowie a wlasciwie przed budowa
i musze powiedziec ze takiego zamieszania i tylu ludzi na tej budowie nie widzialem 
przyjechaly grzejniki do mieszkan , ukladaja bardzo ladna kostke brukowa przed wejsciem od strony zach i pd . kolorystyka biel i jasny szary kladzione pasami na przemian tak jak na AVI . Efekt jak dla mnie bardzo ladny ale widzialem tylko kawalek .
Ludzi na rusztowaniach pelno, najwiecej od strony pn na wysokich pietrach ...
I TO MI ZACZYNA podobac
Jak ktos zrobi zjecia to prosze je podeslac bo bylo tyle ludzi na dole przed budynkiem z kazdej strony ze az strach robic

przyjechaly grzejniki do mieszkan , ukladaja bardzo ladna kostke brukowa przed wejsciem od strony zach i pd . kolorystyka biel i jasny szary kladzione pasami na przemian tak jak na AVI . Efekt jak dla mnie bardzo ladny ale widzialem tylko kawalek .
Ludzi na rusztowaniach pelno, najwiecej od strony pn na wysokich pietrach ...
I TO MI ZACZYNA podobac

Jak ktos zrobi zjecia to prosze je podeslac bo bylo tyle ludzi na dole przed budynkiem z kazdej strony ze az strach robic

Dzień dobry,
jakie jest w tej chwili zawansowanie inwestycji w % i na kiedy jest przewidziane 100% ?
jakie jest w tej chwili zawansowanie inwestycji w % i na kiedy jest przewidziane 100% ?
Proponuje zapytac w Bx Nieruchomosciach
Tam wszystko dobrze wiedza
Tam wszystko dobrze wiedza

Na dzień 27-02-2017 jest 85%, a planowane zakończenie to 30 czerwca (początkowo byl koniec grudnia 2016 :/)
witam
postaram się udostępnić państwu zdjęcia jak wyglądają tynki w naszym bloku całe przemarznięte nadające się tylko do skucia. Widać że Budimex robi wszystko żeby oddać tylko mieszkania, to się nie nadaje do odbioru będzie jeden jedyny grzyb. Wilgoć zamknięta w budynku
postaram się udostępnić państwu zdjęcia jak wyglądają tynki w naszym bloku całe przemarznięte nadające się tylko do skucia. Widać że Budimex robi wszystko żeby oddać tylko mieszkania, to się nie nadaje do odbioru będzie jeden jedyny grzyb. Wilgoć zamknięta w budynku

Gość Pokazujta i opowiadajta która klatka i który blok 

Zagadka . Kto to napisał :
"Witam o wady możecie być spokojni ich jest brak
"
"Witam o wady możecie być spokojni ich jest brak

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”