Ocieplanie i elewacja inwestycj Orlińskiego 1 w Krakowie od Budimex'u
Re: Ocieplanie i elewacja inwestycj Orlińskiego 1 w Krakowie od Budimex'u
Nocne pejzaże klatka D

Spałbyś w nocy, a nie włóczył się po osiedlu 
Te balkony ciekawie rozwiązane, długie poprzeplatane krótkimi, ciekawe jak to się sprawdzi w praktyce.

Te balkony ciekawie rozwiązane, długie poprzeplatane krótkimi, ciekawe jak to się sprawdzi w praktyce.
Kolejny fragment gotowej elewacji bloku Orlińskiego 1 w Czyżynach
Chyba coraz mniej czasu pozostało, do pozbycia się rusztowania i zakończenia cięższych prac na tej budowie.

Widać też, że wykańczane są dziwne konstrukcje, słupy przez budynkiem. Pod budynkiem coraz więcej kostki brukowej ułożonej, widać też dużo wiader, chyba z gładzią czy czymś takim

Widać też, że wykańczane są dziwne konstrukcje, słupy przez budynkiem. Pod budynkiem coraz więcej kostki brukowej ułożonej, widać też dużo wiader, chyba z gładzią czy czymś takim

Dziś byłem na chwile rano i bylo kilkoro pracownikow na rusztowaniu i coś tam wysoko szpachlowali wiec chyba jednak terminy ich gonią że aż w niedziele pracują 

Nawet już zniknęło większość rusztowania z zachodniej elewacji budynku Orlińskiego 1
Podobnie od strony północnej, tam też coraz więcej go zwijają, więc pewnie niedługo blok będzie można zobaczyć w ostatecznej formie.

Są jeszcze jakieś folie na poręczach balkonów, ale pewnie wkrótce je zdejmą. Czekam na gotowy efekt i na to, aż z okolicy zniknie kolejna budowa Budimexu

Są jeszcze jakieś folie na poręczach balkonów, ale pewnie wkrótce je zdejmą. Czekam na gotowy efekt i na to, aż z okolicy zniknie kolejna budowa Budimexu

Folie na poręczach, zostaną do czasu wejścia w dany rejon ekipy sprzątającej (prace porządkowe już się zaczęły).
To ja wrzuce jeszcze kilka zdjęć z dzisiaj, praca wre, duzo pracownikow dookoła, widać że coś się dzieje 

ps. aby zobaczyć zdjęcie w większych rozmiarch wystarczy otworzyć je w nowym oknie/karcie

ps. aby zobaczyć zdjęcie w większych rozmiarch wystarczy otworzyć je w nowym oknie/karcie
Kamil jak ty robisz te zdjęcia że są takie dobre i jakość ich jest bardzo dobra? Ja jak chce dodać coś w dobrej rozdzielczości to mi za każdym razem wyrzuca i pisze że za duża rozdzielczość i zostaje mi tylko vga 

gucio, zdjęcia wrzucasz na jakiś serwis typu: http://imgur.com/ a w poście na forum umieszczasz zdjęcia używając znacznika [img]link_do_zdjęcia[/img] 

Kamil na 6 zdjęciu od góry widać kamerę na budynku taka okrągłą czy ona zostaje po zakończeniu budowy czy tylko służy do monitorowania pracowników żeby coś nie wynosili z miejsca pracy ?
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”