Wykop pod budynek Orlińskiego 1 Budimexu w Czyżynach
Re: Wykop pod budynek Orlińskiego 1 Budimexu w Czyżynach
Ja dzwoniłem w zeszłym tygodniu to sporo mieszkań co niby jest na stronie jest porezerwowanych po 5-6 osób albo ponad 10, interesują mnie mniejsze metraże. Obsługa telefoniczna raczej słaba, rozumiem, że jest ruch ale kompletne olewanie klienta, zero możliwości zmian w projekcie, zero obniżki, cena jest atrakcyjna, ale bez przesady, blok będzie blisko ulicy więc hałas oczywiście będzie. Miejsca postojowe i garażowe absurdalnie drogie, a brak ogólnodostępnych miejsc powoduje duży problem z parkowaniem. Zastanawiam się nad zakupem tam mieszkania, ale główny plus to cena, sporo osób kupuje bardzo szybko mieszkania więc najlepsze już zeszły. Na minus dla mnie działa też termin oddania bo jednak to dopiero 2017 rok.
Myślę, że hałas to nie jest problem, za jakiś czas przez całe Stella Sawickiego będą prowadzone ekrany dzwiekochlonne.
Dla mnie najatrakcyjniejsze są właśnie mieszkania od strony Stella-Sawickiego z powodu widoku,a samo orlinskiego 1 podoba mi się, bo jest najbardziej wysuniętym budynkiem z tego osiedla.
Jeśli chodzi o zmiany w projekcie to być może w trakcie inwestycji będzie taka możliwość. Teraz zastrzegają, że nie ma zmian, ale trudno się dziwić przy takiej inwestycji.
Ceny dla wszystkich są takie same, wiec nie ma równych i równiejszych.
Dla mnie najatrakcyjniejsze są właśnie mieszkania od strony Stella-Sawickiego z powodu widoku,a samo orlinskiego 1 podoba mi się, bo jest najbardziej wysuniętym budynkiem z tego osiedla.
Jeśli chodzi o zmiany w projekcie to być może w trakcie inwestycji będzie taka możliwość. Teraz zastrzegają, że nie ma zmian, ale trudno się dziwić przy takiej inwestycji.
Virginia pisze:Myślę, że hałas to nie jest problem, za jakiś czas przez całe Stella Sawickiego będą prowadzone ekrany dzwiekochlonne.
Mam nadzieje ze Virginia sie myli i nie bedzie zadnych ekranow dzwiekochlonnych bo nie dosc ze to jest wstretne i szpeci okolice to wcale nie wycisza

michal pisze:Ja dzwoniłem w zeszłym tygodniu to sporo mieszkań co niby jest na stronie jest porezerwowanych po 5-6 osób albo ponad 10, interesują mnie mniejsze metraże. Obsługa telefoniczna raczej słaba, rozumiem, że jest ruch ale kompletne olewanie klienta, zero możliwości zmian w projekcie, zero obniżki, cena jest atrakcyjna, ale bez przesady, blok będzie blisko ulicy więc hałas oczywiście będzie. Miejsca postojowe i garażowe absurdalnie drogie, a brak ogólnodostępnych miejsc powoduje duży problem z parkowaniem. Zastanawiam się nad zakupem tam mieszkania, ale główny plus to cena, sporo osób kupuje bardzo szybko mieszkania więc najlepsze już zeszły. Na minus dla mnie działa też termin oddania bo jednak to dopiero 2017 rok.
Termin oddania to tylko 24 wyplaty i juz bedzie stal

Hej,
poniżej zamieszczam zdjęcia z dzisiejszego poranka. Prace powoli zaczynają ruszać przy fundamentach budynku na Orlińskiego 1. A z tego co jest zapisane w umowie to już za miesiąc będzie gotowy poziom -1.

poniżej zamieszczam zdjęcia z dzisiejszego poranka. Prace powoli zaczynają ruszać przy fundamentach budynku na Orlińskiego 1. A z tego co jest zapisane w umowie to już za miesiąc będzie gotowy poziom -1.

tu jest kilkanascie zdjec , ostatnie sprzed 5 dni.
http://www.budimex-nieruchomosci.pl/kra ... iedle.html
http://www.budimex-nieruchomosci.pl/kra ... iedle.html
A te dziury w ziemi w tym czymś (to chyba beton) to szyby na windę czy coś innego ?
Zdaje się, że to będą właśnie szyby wind, ale nie dam sobie uciąć ręki. W każdym razie jeśli masz gdzieś pod ręką plan kondygnacji, to możesz porównać rozkład wind w budowanym bloku z rozkładem tych dziur 

Hej,
poniżej kolejny update budowli na Orlińskiego 1, co prawda postęp prac nie jest powalający ale coś się dzieje, w końcu jeszcze 3 tygodnie do kolejnej transzy dla Budimexu.

poniżej kolejny update budowli na Orlińskiego 1, co prawda postęp prac nie jest powalający ale coś się dzieje, w końcu jeszcze 3 tygodnie do kolejnej transzy dla Budimexu.

Ostatnio zmieniony 08 lut 2015, 19:47 przez slwk, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Zmana sposobuosadzenia zdjęć
Powód: Zmana sposobuosadzenia zdjęć
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”