Klatka B - kaloryfer - narożne mieszkanie - co zrobić z grzejnikiem - Orlińskiego 1
Klatka B - kaloryfer - narożne mieszkanie - co zrobić z grzejnikiem - Orlińskiego 1
Czy wiece jaką moc ma grzejnik w salonie? On wygląda jak czołg.. Nie mam za bardzo co z nim zrobić 

Re: Klatka B - kaloryfer - narożne mieszkanie - co zrobić z grzejnikiem - Orlińskiego 1
Zabuduj.
google.pl/search?q=zabudowa+kaloryfera&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi344rKkePWAhWKE5oKHbdCD70QsAQIJQ&biw=1858&bih=989
google.pl/search?q=zabudowa+kaloryfera&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi344rKkePWAhWKE5oKHbdCD70QsAQIJQ&biw=1858&bih=989
Re: Klatka B - kaloryfer - narożne mieszkanie - co zrobić z grzejnikiem - Orlińskiego 1
Chcę wymienić na inny.. Tylko nie wiem jaką ma moc.. raczej ważne żeby wymienić na podobny o takiej samej mocy..
Horyzont pisze: ma grzejnik w salonie? On wygląda jak czołg.. Nie mam za bardzo co z nim zrobić

pomyśl o tych co dostali "rozkaz w o dostarczeniu tego czołgu
" pewnie po schodach

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”