Ekspresjah pisze:sunder pisze:Jak sie tylko wprowadze to beda naklejki lecialy na takich osobnikow. I tak pozaklejam komus samochod ze bedzie drapal go pol dnia, glownie w miejscach widocznosci dla kierowcy.
Jesli nie pomoze to na stanie mam teflonowo stalowe sruty 5.5 mm do wiatrowki, odleglosc 15-20 m i wchodzi w opone jak zloto....
Jak dobrze, że zostawiłeś tę wiadomość. Specjalnie odpisuję, byś nie mógł jej sam usunąć.
Nie rusza mnie to, widocznie popierasz wandalizm i niszczenie miejsc wokol bloku. A rownie dobrze moze okleic samochod kazdy z osiedla...
Jestem takiego zdania, ze jesli zwraca sie komus uwage i nikt nie reaguje, jeszcze wyzywa Cie od k...w to innej rady nie ma jak obkleic gosciowi samochod karnymi k..... z taka iloscia kleju ze sie nauczy, albo nie bedzie mogl w stanie dojechac do pracy z rana.
Ja sam nieraz stawalem zle na moim poprzednim osiedlu z mojej winy, dostalem kartke za wycieraczke z upomnieniem. I wiecej tam nie stawalem. Czlowiek ktory mysli tak sie wlasnie zachowuje...
A najlepiej sobie radzila wspolnota z mojego poprzedniego mieszkania, wandalizm i tego typu wybryki zglaszala odrazu do sadu.