Drzwi do mieszkań (klatka A - pion z ekspozycją wsch-pd) - Orlińskiego 1

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 1 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
a.k.

Drzwi do mieszkań (klatka A - pion z ekspozycją wsch-pd) - Orlińskiego 1

Postautor: a.k. » 03 gru 2017, 12:21

Chciałabym poruszyć temat drzwi wejściowych do mieszkań w klatce A (wsch/pd). Niestety przy odbiorze sprawa ta mi umknęła... ale w trakcie remontu oprócz drażniącego samozamykacza okazało się, że korzystanie z drzwi jest uciążliwe... Otóż po pierwsze wchodząc do mieszkania niemal zderzam się głową ze skrzynkami od internetu itp. a ponadto żeby zapalić światło w mieszkaniu, muszę najpierw do niego wejść, następnie zamknąć drzwi i dopiero wymacać po ciemku włącznik....KTÓRY JEST ZAMONTOWANY ZA DRZWIAMI......To jest jakiś absurd. Sądziłam, ze skrzydło drzwiowe jest zamontowane odwrotnie ale niestety - są zamontowane zgodnie z projektem..... Jak jest u Państwa?

szopenkrk

Re: Drzwi do mieszkań (klatka A - pion z ekspozycją wsch-pd) - Orlińskiego 1

Postautor: szopenkrk » 07 lut 2018, 20:09

Niestety mamy podobnie.
Skrzynki pozostawiliśmy jak były ale kontakt przenieśliśmy tak by dało się go włączyć wchodząc.

Pozdrawiamy

a.k.

Re: Drzwi do mieszkań (klatka A - pion z ekspozycją wsch-pd) - Orlińskiego 1

Postautor: a.k. » 07 lut 2018, 22:21

Szopen? :) czyżby muzycy? Gratuluję trzeźwości, mi to uciekło a teraz mi szkoda ściany.:(

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”