Btw czy ktoś się orientuje jakie dwie lodziarnie otwierają się na Orlińskiego? Może jedna to Good Lood?
Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Re: Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Widzę ze konkurencja nie śpi - na jednym z lokali pojawiła się informacja o Buczku 
Btw czy ktoś się orientuje jakie dwie lodziarnie otwierają się na Orlińskiego? Może jedna to Good Lood?
A ja polecam Hutę Pierogów. Świetnie zrobione pierogi w normalnej cenie.
mmm123 pisze:A ja polecam Hutę Pierogów. Świetnie zrobione pierogi w normalnej cenie.
Mi pierogi od nich nie smakowaly - ale moze sie poprawili od otwarcia
z mięsem przepyszne , ruskie i szpinak bardzo mało wkładu . . .
Szkoda tylko ze mają tak podłączoną wentylację ze w klatce A O5 I hali garażowej pachnie jak byśmy w barze mlecznym mieszkali
Selassie pisze:mmm123 pisze:A ja polecam Hutę Pierogów. Świetnie zrobione pierogi w normalnej cenie.
Mi pierogi od nich nie smakowaly
Nawet ruskie?
Tomi pisze:Szkoda tylko ze mają tak podłączoną wentylację ze w klatce A O5 I hali garażowej pachnie jak byśmy w barze mlecznym mieszkali
To już raczej uwaga nie do nich, a do BDMX, który w taki sposób wykonał wentylację
Ja nie polecam!! Najgorsze pierogi jakie jadłam ( w sumie to nie zjadłam tylko dwa skosztowałam reszta poszła w kosz) brzegi obeschnięte a ciasto papka straszna generalnie syf straszny nawet dzieć nie zjadł pierogów z jabłkami bo były niesmaczne fleeemmm123 pisze:A ja polecam Hutę Pierogów. Świetnie zrobione pierogi w normalnej cenie.
Selassie pisze:mmm123 pisze:A ja polecam Hutę Pierogów. Świetnie zrobione pierogi w normalnej cenie.
Mi pierogi od nich nie smakowaly - ale moze sie poprawili od otwarcia
Moim zdaniem pierogi bardzo średnie, a barszczyk tragiczny
też uważam, że pierogi bardzo średnie - jedne były całkiem ok (już nie pamiętam, które) natomiast te wychwalane z indykiem i cukinią zupełnie bez smaku.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”