Dzień dobry,
Czy ma ktoś informację kiedy ogrzewanie zostanie włączone w bloku?
Włączenie ogrzewania / rozpoczęcie sezonu grzewczego w Krakowie - Orlińskiego 1
Re: Włączenie ogrzewania / rozpoczęcie sezonu grzewczego w Krakowie - Orlińskiego 1
Prawdopodobnie jak przez 3 dni pod rząd będzie poniżej 15 st C
Re: Włączenie ogrzewania / rozpoczęcie sezonu grzewczego w Krakowie - Orlińskiego 1
Ze strony MPEC:
"Miejskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej S.A. w Krakowie zawiadamia, że z dniem 26 września br. rozpoczyna dostawę ciepła wszystkim Odbiorcom. Prosimy o zabezpieczenie instalacji wewnętrznych budynków. Rezygnacja z dostawy energii cieplnej może nastąpić na indywidualny wniosek Odbiorcy podpisany przez upoważnioną osobę."
"Miejskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej S.A. w Krakowie zawiadamia, że z dniem 26 września br. rozpoczyna dostawę ciepła wszystkim Odbiorcom. Prosimy o zabezpieczenie instalacji wewnętrznych budynków. Rezygnacja z dostawy energii cieplnej może nastąpić na indywidualny wniosek Odbiorcy podpisany przez upoważnioną osobę."
Zaczęły u Was grzać dzisiaj kaloryfery?
Nope, dzisiaj z rana też jeszcze nie grzały.
Na Olrinskiego 12 juz grzeja wiec dziwne ze u Was nie...
Odkreciliscie sobie zawory w skrzynce na klatce schodowej?
Arav pisze:Na Olrinskiego 12 juz grzeja wiec dziwne ze u Was nie...
Przecież ja nic nie zakrecałem więc co mam odkręcić?
Moze ktorys z sasiadow Ci przez przypadek zakrecil albo.... ktos inny. Polecam to najpierw sprawdzic.
W skrzynce wszystko odkręcone, a kaloryfery dalej zimne 

-
Z tego co wiem u nas na bloku Orlińskiego 1 dzisiaj do godziny 7 rano jeszcze nie było puszczone ogrzewanie. Robią to stopniowo. Więc spokojnie nie denerwujcie się.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”