Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
niekoniecznie wszystko musi byc robione dla kasy, ja bym chetnie cos takiego obejrzał a budimex mogłby wykorzystac to do promocji firmy . Analogicznie po co mają Cie wpuszczac na teren budowy jak i bez tego mieszkania swietnie się sprzedaja ...
Stan 19.10.2015

Ale to się szybko zmienia, nie było mnie w okolicy w ostatnich tygodniach, a dzisiaj to już wszystko inaczej wygląda
Nie wiem jak to z terminami wygląda, ale "na oko", to idzie nieźle 

szybko? oni maja takie opoznienie ze hej. A jak beda sie jeszcze do tego spieszyc to wszystko bedzie byle jak zrobione byle zdazyc na czas zgodnie z umową a potem beda robic poprawki w nieskończonosc w ramach rękojmi >>>>>>>>..
Juz wole dluzej poczekac ale zeby byl zachowany profesjonalzim i wysoki standard....

Juz wole dluzej poczekac ale zeby byl zachowany profesjonalzim i wysoki standard....

To która kondygancja miała być już zrobiona na dzień dzisiejszy u was?:P
Dla pocieszenia powiem że jest to jedyna budowa, przy której zawsze ktoś coś robi niezależnie w jaki dzień się pójdzie ( nie wliczając nd- chociaż i w ten dzień często zdarzy się że robotnicy na niej są)
Dla pocieszenia powiem że jest to jedyna budowa, przy której zawsze ktoś coś robi niezależnie w jaki dzień się pójdzie ( nie wliczając nd- chociaż i w ten dzień często zdarzy się że robotnicy na niej są)
powinni tak mniej więcej kończyć 7, zaczynać 8.
nasz apartamentowiec w miedzyczasie zniknął ze strony budimexu.
nasz apartamentowiec w miedzyczasie zniknął ze strony budimexu.
"Ale to się szybko zmienia, nie było mnie w okolicy w ostatnich tygodniach, a dzisiaj to już wszystko inaczej wygląda
Nie wiem jak to z terminami wygląda, ale "na oko", to idzie nieźle
"
iti, rozbawiła mnie Twoja wypowiedź... ten budynek powinien być w tym momencie już dwa razy taki
Właśnie też zauważyłam, że zniknął ze strony internetowej budimexu... zaczęłam się nawet zastanawiać czy się przypadkiem nie poddali i nie doszli do wniosku, że nie są w stanie tego wybudować

iti, rozbawiła mnie Twoja wypowiedź... ten budynek powinien być w tym momencie już dwa razy taki

Właśnie też zauważyłam, że zniknął ze strony internetowej budimexu... zaczęłam się nawet zastanawiać czy się przypadkiem nie poddali i nie doszli do wniosku, że nie są w stanie tego wybudować

Wiecie dlaczego zniknęła strona inwestycji? Trochę to niepokojące... 

Wcześniej zniknęły 4 i 6 ale wróciły z okrojonymi informacjami ( bez planów mieszkań z racji iż się wszystkie sprzedały), więc tu pewnie będzie tak samo.
Strona znowu jest dostępna. Chyba ją zoptymalizowali bo zdjęcia się szybciej ładują.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”