Witam
Znając życie większość osób z klatki B została dziś obudzona po 6 rano melodią wiercenia i kucia . Możemy chwilowo przyzwyczajać się to tych dźwięków miedzy 6-22 . Po rozmowie z wykonawcą - nie interesują go regulacje wewnętrzne wspólnoty " tylko termin" . Jeżeli nie pasuje to mamy wzywać straż miejską.
Rossmann prace wykończeniowe a regulamin wspólnoty - Orlińskiego 1
Re: Rossmann prace wykończeniowe a regulamin wspólnoty - Orlińskiego 1
Jeśli tak będzie dalej, zgłoście to do Administracji - niech się kontaktują z właścicielem lokalu usługowego. Wszystkich obowiązują te same zasady i "nas nie interesuje" że ktoś ma taki termin.
Swoją drogą ciekawe do kiedy mają ten swój termin.
Swoją drogą ciekawe do kiedy mają ten swój termin.
Podepne się pod ten temat bo dotyczy Rossmana, czy dostawy towaru nie powinny być realizowane do 22, tak żeby nie zakłócać ciszy nocnej? Nie pierwszy raz stoją pod blokiem i hałasują przy rozładunku towaru po 22.
Nie wiem jak to z tym jest ale do Buczka dostawy są jakoś po 5 chyba, do szybryta to towar przywozili chyba nawet przed 5 i ciągnął gość skrzynki z samochodu do sklepu po chodniku..
Skrzynki po chodniku ciągnie właśnie gość z buczka i zwykle przyjeżdża przed 5:20, wiem bo odkąd jest na tyle ciepło żeby balkonu nie zamykać to budzi mnie prawie codziennie...Ale chyba nie ma co z tym zrobić, bo niby zakłóca ciszę nocną ale zanim by jakiś wezwany patrol przyjechał to jego już nie będzie.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”