bieniek22 pisze:Wczoraj wieczorem widziałem interwencję policji przy szlabanie w rejonie Rossmanna więc chyba jednak strefa obowiązuje.
A co do słupków to chyba nie jest taki głupi pomysł, koszt żaden, a rozwiązałby problem dzikiego parkowania na parkingu kolorowym
raz na zawsze.
Wysłałem im ostatnio około 30 zdjęć samochodów, które były tam nieprawidłowo zaparkowane + od razu skargę na to, że nikt nie przyjeżdża. Widać to ich zmotywowało.
Co do tych 30 samochodów, to mam oczywiście wszystkie numery zgłoszeń każdego z samochodów i dopilnuję, żeby za tydzień nie okazało się, że z jakiegoś powodu zrezygnowali z wystawienia mandatu.
Mam też kolejne kilkanaście zdjęć samochodów dostawczych, które parkują na środku Orlińskiego w okolicy O8, bo wydaje im się, że ich zakaz nie dotyczy. Te zdjęcia sobie zostawiłem do wysłania na przyszły tydzień.
Jak dalej będzie taki sam problem w okolicy O1 i O3, to znowu przejdę się z telefonem. Jak kilka miesięcy dzwoniłem na SM i Policję to jakoś było pusto, przestałem i po kilku tygodniach wszystkie buraki wróciły, więc wychodzi na to, że trzeba dzwonić i pisać regularnie.