Miejsca parkingowe na pasie startowym przy os Orlińskiego 1
Re: Miejsca parkingowe na pasie startowym przy os Orlińskiego 1
Wiadomo może już coś na temat parkingów?
Znalezione w necie . . . Ciekawe czy aktualne?

możliwe, że aktualne +/- 3 metry 

ked14 pisze:możliwe, że aktualne +/- 3 metry
Zaprezentowany przez Gucia plan sytuacyjny uwzględnia przesunięcie o 3 metry, więc raczej jest aktualny.
ma ktos jakies informacje na temat miejsc parkingowych przy bloku nr 1, kiedy ruszy jakas sprzedaż?
Ma ktoś jakieś informacje kiedy ruszy sprzedaż miejsc?
Dzwoniłam tam ostatnio i nadal nic nie wiedzą, do tego nadal można zapisywać się na miejsca więc bardzo jestem ciekawa na jakich zasadach będą dzwonić gdy miejsca będą dostępne oraz jak to wszystko podzielą żeby ludzie nie musieli wędrować daleko do aut.
Początki parkingu

Początki parkingu a może trawniczka 
A nawiasem mówiąc na wizualizacji Nowych Czyżyn na pasie przed O1 jest narysowany parking. Natomiast przed O3 i O5 jest goły beton - myślicie, że będzie można tam parkować na dziko jak Budimex oczyści plac budowy i usunie ogrodzenia?

A nawiasem mówiąc na wizualizacji Nowych Czyżyn na pasie przed O1 jest narysowany parking. Natomiast przed O3 i O5 jest goły beton - myślicie, że będzie można tam parkować na dziko jak Budimex oczyści plac budowy i usunie ogrodzenia?
Informacja dla ludzi z O1 którzy mają kupione miejsca postojowe przy bloku : miejsca są juz zbudowane i gotowe do odbioru . . .
Nie mogę wkleić zdjęcia bo rozdzielczość nie pozwala ale na poprzednich doskonale widać . . .
Nie mogę wkleić zdjęcia bo rozdzielczość nie pozwala ale na poprzednich doskonale widać . . .
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”