Trzeba dokładnie sprawdzić jak to jest z terenem za trafo gdzie śmietnik stoi bo mamy w aktach tylko ogólny rzut z żółtym kolorem a fajnie by było wiedzieć jak on geodezyjnie sięga. Panie z administracji nie wiedziały nawet ze teren pod trafo jest nasz...
prosiłam Panią z zikit żeby przed spotkaniem zweryfikowała gdzie sięgają nasze działki (299/27 i 299/28) to będziemy wiedzieć dokładniej mam nadzieje. Jakby ktoś miał możliwość to zweryfikować wcześniej to byłoby super
Ja tez myślałam żeby dzwon postawić za trafo (patrząc ze przód trafo jest tam gdzie drzwiczki do skrzynek).
stojaki na rowery planowane są obok trafo (czyli od strony drogi wjazdowej do garażu) a donice przed trafo czyli wzdłuż Orlinskiego na łączeniu tego chodnika przy Orlinskiego i tego przed trafo, tak aby ten chodnik wzdłuż Orlinskiego zostawić wolny
Ps a tak w ogóle to ja bym szkło włożyła do smietnikowni (inny niż dzwon) - ale jak będzie chwila to trzeba się będzie tym zająć z MPO bo Panie z administracji jakieś . na ten pomysł twierdza ze MPO się nie zgodzi