Antena zbiorowa / instalacja anteny satelitarnej - Orlińskiego 1
Re: Antena zbiorowa / instalacja anteny satelitarnej - Orlińskiego 1
Klatka C - czy działa Wam satelita?
-
Co za ciumry z deklami założyły sobie anteny satelitarne na balkonach ? Żeby to Jeszce było w środku to nie najlepiej wywalić za balkon i psuć barierki . To są wspólne część i od tego jest telewizja poprowadzona do każdego mieszkania i naziemna i satelitarną żeby takiego gowna nie pokazywać , gdzie zarządcą nowy czemu tego nie pilnuje ? ? ?
gucio pisze:Co za ciumry z deklami założyły sobie anteny satelitarne na balkonach ? Żeby to Jeszce było w środku to nie najlepiej wywalić za balkon i psuć barierki . To są wspólne część i od tego jest telewizja poprowadzona do każdego mieszkania i naziemna i satelitarną żeby takiego gowna nie pokazywać , gdzie zarządcą nowy czemu tego nie pilnuje ? ? ?
Gdyby instalacja działała prawidłowo to nie byłoby anten na balkonach. Poza tym jak chcesz równocześnie oglądać i nagrywać to się nie da bo masz jeden przewód doprowadzony do mieszkania. A poza tym trochę grzeczniej a nie po chamsku.
kaziu pisze:gucio pisze:Co za ciumry z deklami założyły sobie anteny satelitarne na balkonach ? Żeby to Jeszce było w środku to nie najlepiej wywalić za balkon i psuć barierki . To są wspólne część i od tego jest telewizja poprowadzona do każdego mieszkania i naziemna i satelitarną żeby takiego gowna nie pokazywać , gdzie zarządcą nowy czemu tego nie pilnuje ? ? ?
Gdyby instalacja działała prawidłowo to nie byłoby anten na balkonach. Poza tym jak chcesz równocześnie oglądać i nagrywać to się nie da bo masz jeden przewód doprowadzony do mieszkania. A poza tym trochę grzeczniej a nie po chamsku.
Nie można równocześnie oglądać i nagrywać? To co to za pseudo dostawca ? Np. w Netii można równocześnie oglądać i nagrywać ile dusza zapragnie kanałów. Więc polecam poszukać właściwego dostawcy, a nie takiego który wciśnie talerz bo on sobie z czymś tam nie radzi.
Mate pisze:kaziu pisze:gucio pisze:Co za ciumry z deklami założyły sobie anteny satelitarne na balkonach ? Żeby to Jeszce było w środku to nie najlepiej wywalić za balkon i psuć barierki . To są wspólne część i od tego jest telewizja poprowadzona do każdego mieszkania i naziemna i satelitarną żeby takiego gowna nie pokazywać , gdzie zarządcą nowy czemu tego nie pilnuje ? ? ?
Nie można równocześnie oglądać i nagrywać? To co to za pseudo dostawca ? Np. w Netii można równocześnie oglądać i nagrywać ile dusza zapragnie kanałów. Więc polecam poszukać właściwego dostawcy, a nie takiego który wciśnie talerz bo on sobie z czymś tam nie radzi.
A może ktoś jest związany umową z poprzedniego mieszkania i teraz nie może jej rozwiązać bez ponoszenia kosztów? A satelita z dachu działa bardzo kiepsko
kaziu pisze:Mate pisze:kaziu pisze:Gdyby instalacja działała prawidłowo to nie byłoby anten na balkonach. Poza tym jak chcesz równocześnie oglądać i nagrywać to się nie da bo masz jeden przewód doprowadzony do mieszkania. A poza tym trochę grzeczniej a nie po chamsku.
A może ktoś jest związany umową z poprzedniego mieszkania i teraz nie może jej rozwiązać bez ponoszenia kosztów? A satelita z dachu działa bardzo kiepsko
To zgłosić to do zarządu jak nie działa , są nowe Panie które się bardzo angażowały to teraz niech pokaza sile zmian które miały nadejść .
Antenę można tak dac żeby ja nie było widać, bardziej wglab balkonu to może nie będzie tak szpecilo bardzo
TERAZ MOZNA ODBIERAC KANALY PRZEZ INTETNET WIEC MOZNA ZMIENIC SOBIE UMOWE W NAJBLIZSZYM CZASIE

gucio pisze:kaziu pisze:Mate pisze:Nie można równocześnie oglądać i nagrywać? To co to za pseudo dostawca ? Np. w Netii można równocześnie oglądać i nagrywać ile dusza zapragnie kanałów. Więc polecam poszukać właściwego dostawcy, a nie takiego który wciśnie talerz bo on sobie z czymś tam nie radzi.
To zgłosić to do zarządu jak nie działa , są nowe Panie które się bardzo angażowały to teraz niech pokaza sile zmian które miały nadejść .
Antenę można tak dac żeby ja nie było widać, bardziej wglab balkonu to może nie będzie tak szpecilo bardzo
TERAZ MOZNA ODBIERAC KANALY PRZEZ INTETNET WIEC MOZNA ZMIENIC SOBIE UMOWE W NAJBLIZSZYM CZASIE
Każdy ma prawo wybrać takiego dostawcę jaki jest dla niego najlepszy. Proszę nic nikomu nie narzucać w tej kwestii. Pozdrawiam.
Nie narzucam tylko proponuje ...
Witam ,
ponownie pytanie o antenę zbiorczą w klatce A Podłączyłam telewizor do gniada tv i ledwo kanałów siedem i to niedostrojonych . W poprzednim mieszkaniu było 20 i dobrej jakości .Czy też tak Państwo macie w mieszkaniach ? Sprawdziłam wszystko co mogłoby potencjalnie nie działać , zgłosiłam usterkę i czekam .Czy Ktoś z Państwa umie podpowiedzieć mi rozwiązanie ? Chciałabym poprzestać na antenie zbiorczej , przynajmniej na razie , nie chcę jeszcze kupować pakietu . Proszę Państwa o pomoc.
ponownie pytanie o antenę zbiorczą w klatce A Podłączyłam telewizor do gniada tv i ledwo kanałów siedem i to niedostrojonych . W poprzednim mieszkaniu było 20 i dobrej jakości .Czy też tak Państwo macie w mieszkaniach ? Sprawdziłam wszystko co mogłoby potencjalnie nie działać , zgłosiłam usterkę i czekam .Czy Ktoś z Państwa umie podpowiedzieć mi rozwiązanie ? Chciałabym poprzestać na antenie zbiorczej , przynajmniej na razie , nie chcę jeszcze kupować pakietu . Proszę Państwa o pomoc.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”