Budimex już chyba na głowę upadł. Za miejsce postojowe wołają sobie 29.000 zł!!!!!!!
Nie wiem co Wy myślicie o tym ale powinniśmy to zbojkotował bo za kawałek prostokąta taka kasa. Posrało ich już zdrowo. Zwłaszcza, że najpierw miała być cena 24.800 zł a teraz jeszcze podnoszą cenę.
Miejsca parkingowe na pasie startowym przy os Orlińskiego 1
-
Re: Miejsca parkingowe na pasie startowym przy os Orlińskiego 1
BraveHeartt pisze:Budimex już chyba na głowę upadł. Za miejsce postojowe wołają sobie 29.000 zł!!!!!!!
Nie wiem co Wy myślicie o tym ale powinniśmy to zbojkotował bo za kawałek prostokąta taka kasa. Posrało ich już zdrowo. Zwłaszcza, że najpierw miała być cena 24.800 zł a teraz jeszcze podnoszą cenę.
to jest bardzo dobra opcja na zbojkotowanie.
Jednakże uważam ze parkingi rozejdą się szybciej niż za niższa cenę - tak działa terror. Przetrzymali ludzi którzy użytkują samochód na co dzień a ci są już w desperacji.
a zjechali coś z ceny w garażach podziemnych?
-
Tylko że to jest chore. Ludzie teraz wydają grube pieniądze na urządzenie mieszkania a oni nagle wyskakują z taką ceną, Nie dość że podnieśli cenę to jeszcze sprzedaż miejsc miała być już dawno jeszcze zanim został budynek zakończony i miało to być na kilka rat rozłożone. A tu z tego co wiem chcą w 2 ratach 30% a potem w ciągu 2-3 miesięcy 70% ceny. Ktoś chyba ma nieźle nasrane we łbie.
Wstydziliby się takie maile rozsyłać 

Rachunek musi się zgadzać. Wtopili z miejscami dla osób niepełnosprawnych, to gdzieś to muszą sobie wyrównać.
Sądząc po ilości osób jaka była rano pod biurem BX to miejsc już nie ma.
Sądząc po ilości osób jaka była rano pod biurem BX to miejsc już nie ma.
Witam,
Czy wiadomo czy są jeszcze miejsca dostępne do sprzedaży na tym parkingu ?
zgadzam się, ceną zwalili wszystko ale ludzie są chetni ... sama dzwonie tam od pół roku z pytaniem czy będzie, trzymając się ceny 24800 zł ...
Czy wiadomo czy są jeszcze miejsca dostępne do sprzedaży na tym parkingu ?
zgadzam się, ceną zwalili wszystko ale ludzie są chetni ... sama dzwonie tam od pół roku z pytaniem czy będzie, trzymając się ceny 24800 zł ...
Poniżej treść dzisiejszej odpowiedzi z Budimex na maila w sprawie chęci zakupu miejsca zewnętrznego - był to drugi mail z zapytaniem, wg pierwszego mieli się ze mną skontaktować jak tylko miejsca będą dostępne. Obsługa jak widać "pierwsza klasa".
Szanowni Państwo.
W związku z wysłanym mailem do wszystkich Klientów w sprawie miejsce postojowych w dniu 12.12. godz. 18.30, w dniu wczorajszym dokonano rezerwacji na wszystkich miejscach postojowych na całej inwestycji.
Niestety mieliśmy bardzo duże zainteresowanie miejscami zewnętrznymi i z tego powodu nie jesteśmy w stanie odbierać telefonów i odpisywać na maile na bieżąco. Bardzo mi przykro, ale wszystkie miejsca postojowe zostały już zarezerwowane i dostępne są już tylko miejsca w halach garażowych.
Obecnie możemy Państwu zaproponować miejsca postojowe w hali garażowej pod budynkiem.
Z poważaniem
Szanowni Państwo.
W związku z wysłanym mailem do wszystkich Klientów w sprawie miejsce postojowych w dniu 12.12. godz. 18.30, w dniu wczorajszym dokonano rezerwacji na wszystkich miejscach postojowych na całej inwestycji.
Niestety mieliśmy bardzo duże zainteresowanie miejscami zewnętrznymi i z tego powodu nie jesteśmy w stanie odbierać telefonów i odpisywać na maile na bieżąco. Bardzo mi przykro, ale wszystkie miejsca postojowe zostały już zarezerwowane i dostępne są już tylko miejsca w halach garażowych.
Obecnie możemy Państwu zaproponować miejsca postojowe w hali garażowej pod budynkiem.
Z poważaniem
Witam.
Nie chcę was denerwować, ale informacyjnie daję znać że miejsca za szlabanem (od strony klatki 1B) były po 24 600,00.
Też dostałam maila z "nową" fantastyczną ofertą... i aż ręce opadają.
Jednocześnie o ile mi wiadomo droga przy miejscach za szlabanem powinna mieć 5,70 m szerokości, a ma jedynie 5 m. W takiej sytuacji miejsca postojowe, które mają 2,30 m powinny mieć 2,50. Deweloper uważa, że jest ok gdyż..... jest to droga "publiczna"za szlabanem, ale publiczna...
Nie chcę was denerwować, ale informacyjnie daję znać że miejsca za szlabanem (od strony klatki 1B) były po 24 600,00.
Też dostałam maila z "nową" fantastyczną ofertą... i aż ręce opadają.
Jednocześnie o ile mi wiadomo droga przy miejscach za szlabanem powinna mieć 5,70 m szerokości, a ma jedynie 5 m. W takiej sytuacji miejsca postojowe, które mają 2,30 m powinny mieć 2,50. Deweloper uważa, że jest ok gdyż..... jest to droga "publiczna"za szlabanem, ale publiczna...
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”