Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 1 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
gucio

Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1

Postautor: gucio » 16 sty 2017, 21:39

sky83 pisze:gucio - wyjaśnij mi twoje stwierdzenie "byłeś na budowie"? Byłeś w środku?

to forum chyba zaczyna byc niskich lotow i te odpowiedzi na zadawane pytania sa glupie i miałkie a czasem wrecz nie na temat , moje pytania pozostaja bez opowiedzi lub sa ironizowane , NIE jestem specjalista w KAZDEJ dziedzinie a wypowiadam jedynie moje przemyslenia i rozterki mieszkaniowe... :?
Wydaje mi sie ze to forum ma byc dla ludzi ktorzy sa wlasnie takimi laikami jak ja gdzie szukaja informacji i dziela sie swoimi spostrzezeniami..
Jesli to kogos smieszy to ciesze sie ze komus sprawiam radosc ...
Bravo Wy ....

wojtekf

Postautor: wojtekf » 16 sty 2017, 23:30

@gucio a mnie zastanawia czy ty czasem na siłe nie siejesz zamętu bo nie możesz się zdecydować czy będziesz mieszkał tu czy nie
Alex pisze:Skoro niesprawdzone to nie wypisuj takich pierdół bo tylko nakręcasz niepotrzebnie pozostałych. Chcesz żeby szybko skończyli to siedź spokojnie i czekaj na mieszkanie zamiast siać ploty. Przeczytałem wiele Twoich postów i widzę, że jesteś ekspertem od wszystkiego.. A krzywą wieżę jak chcesz to tutaj możesz zobaczyć pl.m.wikipedia.org/wiki/Krzywa_Wieża_w_Pizie.

Alex wyluzuj, już raz cie prosiłem ale widzę że dalej masz zapędy.
Forum jest po to żeby pisać, dzielić się informacjami i przekazywac dalej.
Napisałem wyraźnie że nie wiem czy to prawda . .
A można to sprawdzić w biurze lub u kierownika budowy. Mnie temat nie dotyczy bo nie będę tam mieszkał. . . Ale skoro coś się dowiedziałem to dziele się tym. .
Jakbym wszystko wiedział i znal się w każdej dziedzinie to raczej bym tu nie mieszkał tylko na Wyspach Karaibskich albo jeszcze lepiej na Dominikanie :-)
Pozdrawiam wszystkich pyskaczy :lol:[/quote]

gucio

Postautor: gucio » 16 sty 2017, 23:36

wojtekf pisze:@gucio a mnie zastanawia czy ty czasem na siłe nie siejesz zamętu bo nie możesz się zdecydować czy będziesz mieszkał tu czy nie
quote="gucio"]
Alex pisze:Skoro niesprawdzone to nie wypisuj takich pierdół bo tylko nakręcasz niepotrzebnie pozostałych. Chcesz żeby szybko skończyli to siedź spokojnie i czekaj na mieszkanie zamiast siać ploty. Przeczytałem wiele Twoich postów i widzę, że jesteś ekspertem od wszystkiego.. A krzywą wieżę jak chcesz to tutaj możesz zobaczyć pl.m.wikipedia.org/wiki/Krzywa_Wieża_w_Pizie.

Alex wyluzuj, już raz cie prosiłem ale widzę że dalej masz zapędy.
Forum jest po to żeby pisać, dzielić się informacjami i przekazywac dalej.
Napisałem wyraźnie że nie wiem czy to prawda . .
A można to sprawdzić w biurze lub u kierownika budowy. Mnie temat nie dotyczy bo nie będę tam mieszkał. . . Ale skoro coś się dowiedziałem to dziele się tym. .
Jakbym wszystko wiedział i znal się w każdej dziedzinie to raczej bym tu nie mieszkał tylko na Wyspach Karaibskich albo jeszcze lepiej na Dominikanie :-)
Pozdrawiam wszystkich pyskaczy :lol:

I znowu głupia odpowiedz. . .
Jakbyś czytal dokładnie to to chodziło blok od Stella Sawickiego ten od Zachodu . . . Ja będę mieszkał w tym drugim także potwierdzam kolejny raz ze forum jest juz :(

gucio

Postautor: gucio » 16 sty 2017, 23:37

Zresztą nieważne . Wszyscy są tu najmądrzejsi :-)

wojtekf

Postautor: wojtekf » 16 sty 2017, 23:55

Obydwa budynki to jeden blok.

gucio

Postautor: gucio » 17 sty 2017, 0:04

W takim razie ja nie będę mieszkał w budynku od ulicy Stella tylko w drugim . Juz jasne ?
Jak dla mnie To są dwa bloki albo dwa budynki zwał jak chciał , które nie są ze sobą połączone ścianami ale stoją na jedej płycie i maja wspólny numer :-)
Na prawie budowlanym się nie znam wiec pewnie to jest traktowane jako jeden blok ale ewidentnie widać ze to są dwa oddzielne budynki . . .

gucio

Postautor: gucio » 17 sty 2017, 0:14

Chciałem nadmienić ze nie jest to tematem tej zakładki wiec proszę o zdjęcia Naszego bloko-budynku i trzymanie się wątku ;)
Ma ktoś coś nowego do pokazania ?

zagi

Postautor: zagi » 17 sty 2017, 16:50

bdx ma coś nowego na swojej stronie.

slwk
Administrator

Postautor: slwk » 17 sty 2017, 22:24

Uprasza się o trzymanie się tematu, ewentualnie założenie nowego, ale dotyczącego innej sprawy ;)

antek

Postautor: antek » 18 sty 2017, 12:47

Faktycznie deweloper Budimex wrzucił trochę nowych zdjęć na swoją stronę, między innymi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

A jak przechodziłem tam dzisiaj, to wygląda na to, że skończyli lanie betonu na tej budowie :) Choć jeszcze wiechy na niej nie widziałem, ale pewnie wkrótce się pojawi na Orlińskiego 1 :)

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”