Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
A to niby z jakiego powodu? Oświeć nas, skoro masz już taką wiedzę.
1 post jako gość czuje ściemę 

o tym ze nie ma szans na kwiecien 2017 to juz od dawna wiemy
jaki odbiór w kwietniu? jak ma byc we wrześniu ;]
Witam serdecznie
Panowie jutro odsłonię rąbek tajemnicy aby zaspokoić państwa ciekawość oraz rozwiać wszelką nadzieję.

Panowie jutro odsłonię rąbek tajemnicy aby zaspokoić państwa ciekawość oraz rozwiać wszelką nadzieję.

Gościu nie rób zamętu na forum. Jak masz coś odsłaniać to wal teraz prosto z mostu. To nie jest serial w odcinkach!
Alex pisze:To nie jest serial w odcinkach!
A mnie się np. nudzi w pracy jak nie mam co czytać bo czasem nie ma nowych postów

Temat chyba do zamknięcia, bo kolejnych kondygnacji już nie wznoszą, a z tego, co widziałem, to zabrali się już za urządzanie terenu wokół bloku 

Witam
Dowiedziałem się że trwa spór pomiędzy Budimex a firmą która wykonywała konstrukcję żelbetową.
Oczywiście jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, i jeżeli nie dojdą do porozumienia do poniedziałku to wykonawca zablokuje budowę w PINB.
Sprawa jest poważna!!
A dokumentację jaką posiadają mocno uderzy w Budimex i oczywiście w nas.
Dowiedziałem się że trwa spór pomiędzy Budimex a firmą która wykonywała konstrukcję żelbetową.
Oczywiście jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, i jeżeli nie dojdą do porozumienia do poniedziałku to wykonawca zablokuje budowę w PINB.
Sprawa jest poważna!!
A dokumentację jaką posiadają mocno uderzy w Budimex i oczywiście w nas.
Czyli wynika z tego ze albo :
-firma zle wykonala robote...
-budimex ma do dupy specjalistow ktorzy sa odpowiedzialni za nadzór nad budową...
-firma wiedziala od poczatku ze sa jakies niezgodnosci z normami budowlanymi i czekala nie wiem na co ....(kasa)
-ktos sobie robi jaja...
Jesli sa jakies niezgodnosci to NALEZY zglosic do PINBU bo nie chce mieszkac w wybrakowanym bloku albo w w takim ktore sa wady konstrukcyjne...

-firma zle wykonala robote...
-budimex ma do dupy specjalistow ktorzy sa odpowiedzialni za nadzór nad budową...
-firma wiedziala od poczatku ze sa jakies niezgodnosci z normami budowlanymi i czekala nie wiem na co ....(kasa)
-ktos sobie robi jaja...
Jesli sa jakies niezgodnosci to NALEZY zglosic do PINBU bo nie chce mieszkac w wybrakowanym bloku albo w w takim ktore sa wady konstrukcyjne...

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”