Przesunięcie bryły budynku Orlińskiego 1 względem planu o 3 metry
Re: Przesunięcie bryły budynku Orlińskiego 1 względem planu o 3 metry
Do mnie też jeszcze nikt nie dzwonił z bx
Do mnie również nie dzwonili, możliwe że wykonują telefony za kolejnością numerów mieszkań ale to tylko moje przypuszczenia
A może w kolejności podpisywania umów deweloperskich. Dla przykładu ja swoją zawarłem dość wcześnie bo w I połowie stycznia 2015, więc osoby, z którymi BX się jeszcze nie kontaktował będą mogły porównać ze swoją umową.
Ja grudzień 2014 podpisałem i nikt z Bx nie dzwonił, pisał. BTW wtedy myślałem, nie no luz 2 lata
))

Jak dla mnie to na Waszej budowie sie nic nie dzieje 

To samo widzę . . .
Wcześniej było tyle ludzi na budowie tyle skosnookich pracowali do zmroku w soboty w niedziele a teraz tylko widać tylko że okna są gdzienieidzie wstawione . . . I tyle miesiąc minął i cisza na budowie .
Wcześniej było tyle ludzi na budowie tyle skosnookich pracowali do zmroku w soboty w niedziele a teraz tylko widać tylko że okna są gdzienieidzie wstawione . . . I tyle miesiąc minął i cisza na budowie .

Myślę, że teraz większość prac dzieje się w budynku, a do wylewania pozostałych pięter na wieżach nie potrzeba już tak dużo ludzi i może dlatego nie widać dużego ruchu.
@Gaspa: ja teraz odliczam rok i oby to wystarczyło
@Gaspa: ja teraz odliczam rok i oby to wystarczyło

Ja też wyczekuję mimo, że budowa mnie nie dotyczy bo nie mam tam mieszkania
Okna niby wstawiają cały czas, ale ciężko idzie ta budowa. Dziś widziałam aż 3 Panów na dachu i jednego wewnątrz, a pracujący dźwig chyba pierwszy raz od dłuższego czasu się ruszył (mówię o godzinach popołudniowych - w dzień mnie nie ma w domu). Na O3 czasem o 5:20 już się tłuką że spać nie można 

-
Mam pytanie do osób, które podpisały już aneksy do umowy. Czy udało Wam się, i w jaki sposób, żeby koszty zmiany umowy kredytowej z bankiem poniósł również Budimex? Z góry dziękuję za odp.
gucio pisze:To samo widzę . . .
ja dostałem meila , ze 60 % budowy jest skonczone, wiec coś tam chyba robią.
pozdr.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”