Witam drogich sąsiadów. Zwracam się z prośbą do przyszłych sąsiadów, którzy mają za sobą przyjemność parafowania aneksu do umowy. Czy coś w tymże aneksie wzbudziło Wasze zastrzeżenia, wątpliwości? Na moje laickie oko wszystko jest zachowane w należytym porządku, ale prośbą do Was na co jeszcze można zwrócić uwagę?
Z góry dzięki!
Przesunięcie bryły budynku Orlińskiego 1 względem planu o 3 metry
Re: Przesunięcie bryły budynku Orlińskiego 1 względem planu o 3 metry
Aneks jak aneks, zmiana terminów i oświadczenie, że nie będzie dalszych roszczeń pod adresem BX.
P.S. Zwrot opłaty za aneks do umowy kredytowej nastąpił po ok 7 dniach od złożenia wniosku o zwrot z załączonym skanem aneksu i potwierdzeniem przelewu, tak więc bardzo pozytywnie ze strony dewelopera.
P.S. Zwrot opłaty za aneks do umowy kredytowej nastąpił po ok 7 dniach od złożenia wniosku o zwrot z załączonym skanem aneksu i potwierdzeniem przelewu, tak więc bardzo pozytywnie ze strony dewelopera.
Czy moze ktoś dzwonił do bmxu i pytał czy trzeba wpłacać kolejną transzę 3.10 czy jest opóźnienie i nalezy sie wstrzymac?
-
nie mam jeszcze oficjalnej odp. ale na 99,9% będzie opóźnienie - ręce opadają 

-
dziś dzwoniłam i nic się nie dowiedziałam. Informacja o ukończeniu etapu będzie w środę wieczór lub w czwartek.Jeśli ukończą etap zgodnie z harmonogramem to trochę mało czasu zostaje na uruchomienie transzy
czekamy 2017 pisze:dziś dzwoniłam i nic się nie dowiedziałam. Informacja o ukończeniu etapu będzie w środę wieczór lub w czwartek.Jeśli ukończą etap zgodnie z harmonogramem to trochę mało czasu zostaje na uruchomienie transzy
jakim niby cudem ?
W 3 dni 3 kondygnacje zbudują ?
Ja też dziś dzwoniłem i dostałem informacje ze obecnie budowa jest na 68%, a 70% zostanie osiągnięte 15.10.
Szanowny Panie,
uprzejmie potwierdzam, iż do dnia 21.11.2016r. planujemy osiągnąć 70% zaawansowania inwestycji.
Z poważaniem,
Jeszcze przedwczoraj w rozmowie telefonicznej padła data 15.10, dziś w korespondencji już 21.11....coraz lepiej.
wątpię, żeby i ten termin był dotrzymany...
Ciekawostka . pierwotnie 70% miało byc osiągniete 24.03.2016
Ciekawostka . pierwotnie 70% miało byc osiągniete 24.03.2016

Jeszcze przedwczoraj w rozmowie telefonicznej padła data 15.10, dziś w korespondencji już 21.11....coraz lepiej.
Czy budimex ma zamiar powiadomić o przesunięciu wszystkich mieszkańców oficjalnym pismem czy trzeba się indywidualnie dowiadywać?
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”