Wykop pod budynek Orlińskiego 1 Budimexu w Czyżynach
Re: Wykop pod budynek Orlińskiego 1 Budimexu w Czyżynach
Na Orlinie 1 nic chyba nie robia. Nawet caly beton nie jest wylany na placu 

Te opublikowane wyżej zdjęcia świadczyłyby raczej o czymś innym
Przecież "przed chwilą" jeszcze palowali w dziurze, a teraz już powstają pierwsze zbrojenia
Jeśli robota będzie szła jak na Orlińskiego 4, to ani się obejrzysz, a będzie już stawiane Twoje piętro 
Sporo miałem wątpliwości, jak kupowałem "dziurę w ziemi" i to jeszcze nawet nie skończoną, ale też sporo osób mi mówiło, że budowa przeleci bardzo szybko i trzeba będzie urządzać. Jak na razie okazuje się, że mieli sporo racji

Sporo miałem wątpliwości, jak kupowałem "dziurę w ziemi" i to jeszcze nawet nie skończoną, ale też sporo osób mi mówiło, że budowa przeleci bardzo szybko i trzeba będzie urządzać. Jak na razie okazuje się, że mieli sporo racji

Moje bedzie budowane na samym koncu hahahaha z widokiem na Twoj blok ale bede wyzej wiec chyba nie bedzie tak zle
Zastanawiam sie tylko teraz jak to bedzie z EFEKTAMI DZWIEKOWYMI z przejezdzajacych samochodow?
Wjezdzac i wyjezdzac beda kolo Nas wszyscy tylko jak to bedzie wirowalo na tym Naszym zakrecie? czy bedzie baradzo glosno i czy bedzie tez "pachniec" spalinami

Zastanawiam sie tylko teraz jak to bedzie z EFEKTAMI DZWIEKOWYMI z przejezdzajacych samochodow?
Wjezdzac i wyjezdzac beda kolo Nas wszyscy tylko jak to bedzie wirowalo na tym Naszym zakrecie? czy bedzie baradzo glosno i czy bedzie tez "pachniec" spalinami

To wziąłeś to mieszkanie dwupoziomowe na ostatnich piętrach?
Wystawę okien będziesz miał południową? Bo własnie górne mieszkania tam, to chyba niezła sprawa. Przyzwoity widok, a i od Stella-Sawickiego powinno być już nieco ciszej (choć na całkowitą ciszę, to bym pewnie nie liczył, no ale tak jest mieszkać w mieście) 

No to może nie ostatnie ale przedostatnie. A mieszkanie dlatego było wybierane właśnie dla widoku 

Zrobione dzis popoludniu 

Ostatnio zmieniony 08 lut 2015, 19:18 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Ziana sposobu osadzenia zdjęć
Powód: Ziana sposobu osadzenia zdjęć
Wykop został już na pewno ukończony, więc zakładam nowy temat, czyli budowa poziomu podziemnego Orlińskiego 1 - można go znaleźć pod tym linkiem. Ten temat zamykamy
Zapraszam do dyskusji w nowym 

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”