link do piekarni, całkiem nieźle
rafapol.pl/product
Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Re: Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
Virginia pisze:Ja przed pracą ide po bułki, więc dla mnie 7.30 to idealnie![]()
Orlińskiego 1 ma najlepszą lokalizacje dla usług, mam nadzieję, że będą tam jakieś fajne usługi, a nie biura Budimexu...
Według mnie przyjęte przez piekarnię godziny otwarcia są nieżyciowe - gdyby była czynna od 7.00 lub o 6.30 chodziłbym tam prawie codziennie - tak to chodzę do piekarni przy Lewiatanie - nie potrafię przejrzeć jakie przyczyny stoją za otwarciem o 7.30. w takim układzie istotnie można tylko tam wskoczyć ewentualnie po pieczywo przed pójściem do pracy na 8.00 (ale też zapewne wiele osób musi wychodzić wcześniej) lub jeżeli pracuje się od 9.00. Względnie przy powrocie z pracy - ogólnie jestem zaskoczony - mam nadzieję, że zmienią godziny pod wpływem sugestii klientów.
No to fakt, mogłoby trochę wcześniej być otwarte.
A gdzie ta piekarnia w O1 jest? W części od Stella? Ja tam nie widziałam nic ostatnio.
A gdzie ta piekarnia w O1 jest? W części od Stella? Ja tam nie widziałam nic ostatnio.
Virginia pisze:No to fakt, mogłoby trochę wcześniej być otwarte.
Chodziło mi o Lewiatana za osiedlem Avia.
Virginia pisze:No to fakt, mogłoby trochę wcześniej być otwarte.
Jeszcze się nie otworzyła

Od strony Stella zaraz przy Lewku powstaje sklep alkoholowy. Ciekawe czy będę miał przy klatce B cało nocne eskapady pragnących się nawalić osobników.
AstroT pisze:Od strony Stella zaraz przy Lewku powstaje sklep alkoholowy. Ciekawe czy będę miał przy klatce B cało nocne eskapady pragnących się nawalić osobników.
No chwilę, zawsze jak kupujesz alkohol (o ile nie jesteś abstynentem), to stajesz się "pragnącym się nawalić osobnikiem"? Uświadamiam, że można wypić też kulturalnie, bez nawalenia się, polecam

Widzę co się czasem dzieje na osiedlu dywizjonu 303... Jeśli obok klatki B będzie całodobowy alkoholowy, to totalna porażka...
jako wspólnota możemy nie zgodzić się na sklep alkoholowy głosując na zebraniu wspólnoty . . .
dodam że w lewiatanie tez będzie alkohol jak we wszystkich innych .
co do Pana który wraca późno do domu i chętnie by sobie wypił piwko proponuje aby kupił dzień wcześniej albo przy zakupach w większej ilości
dodam że w lewiatanie tez będzie alkohol jak we wszystkich innych .
co do Pana który wraca późno do domu i chętnie by sobie wypił piwko proponuje aby kupił dzień wcześniej albo przy zakupach w większej ilości

Gdzies musi byc monopolowy.
Bardzo sie ciesze, ze w Orlienskiego jeden bedzie mozna kupic wódke jak jej w domu zabraknie
Bardzo sie ciesze, ze w Orlienskiego jeden bedzie mozna kupic wódke jak jej w domu zabraknie
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”