Pierwsi mieszkańcy w bloku i czas potrzebny na wykończenie mieszkania - Orlińskiego 1
Pierwsi mieszkańcy w bloku i czas potrzebny na wykończenie mieszkania - Orlińskiego 1
Widzę, że wieczorami coraz więcej świateł w bloku, więc chyba odbiory i wykończenia idą nieźle
Ktoś się już wprowadził? A jeśli nie, to kiedy macie zamiar zacząć mieszkać? Ile czasu zajmuje Wam lub zajęło wykończenie nowego mieszkania od stanu deweloperskiego do gotowego do wprowadzenia się? Ja szacuję, że u mnie będzie to jakichś 6 tygodni, zobaczymy czy się uda 
Re: Pierwsi mieszkańcy w bloku i czas potrzebny na wykończenie mieszkania - Orlińskiego 1
Mieliście dobre ekipy? Polecacie kogoś?
Re: Pierwsi mieszkańcy w bloku i czas potrzebny na wykończenie mieszkania - Orlińskiego 1
Ho ho, to macie niezłe wyniki, całkiem ambitnie. W takim razie pierwsi mieszkańcy jakoś teraz powinni się wprowadzać do naszego bloku
Dawajcie znać, jak się mieszka, choć chyba jeszcze przez jakiś czas blok będzie rozbrzmiewał wiertarkami, młotkami i innym sprzętem koniecznym do wykańczania mieszkań 
My już mieszkamy od tygodnia 
-
Nietoperzu
samba pisze:My już mieszkamy od tygodnia
Hihi, da się...?!? Ja bym chyba oszalala
Mieszkam już ze 2 tygodnie, choć spartańskie to warunki
Wbrew pozorom na chwilę obecną wcale nie jest tak źle pod względem np. hałasu. Prawdziwa "zabawa" zapewne dopiero się zacznie.
No i z naszego forum wynikałoby, że w sąsiednich inwestycjach niektórzy zaczynali remonty dopiero po okresie 6-12 miesięcy od czasu pierwszych odbiorów. Zalecam więc wyrabianie w sobie . na dźwięki wiertarek, mieszalników i innych tego typu instrumentów. 
Sam się na rychły koniec remontu raczej nie nastawiam
Wbrew pozorom na chwilę obecną wcale nie jest tak źle pod względem np. hałasu. Prawdziwa "zabawa" zapewne dopiero się zacznie.
Sam się na rychły koniec remontu raczej nie nastawiam
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”