Kupię komórkę lokatorską / schowek w bloku Orlińskiego 1
Kupię komórkę lokatorską / schowek w bloku Orlińskiego 1
Jak w temacie. Jeśli ktoś jest zainteresowany odsprzedaniem komórki lokatorskiej albo takiego blaszanego schowka w garażu, proszę o kontakt. Wielkość nie ma większego znaczenia, jednak podkreślam zainteresowana jestem zakupem, NIE wynajmem. Proszę o PW.
Re: Kupię komórkę lokatorską / schowek w bloku Orlińskiego 1
Anka pisze:Jak w temacie. Jeśli ktoś jest zainteresowany odsprzedaniem komórki lokatorskiej albo takiego blaszanego schowka w garażu, proszę o kontakt. Wielkość nie ma większego znaczenia, jednak podkreślam zainteresowana jestem zakupem, NIE wynajmem. Proszę o PW.
Przy tak dużym niedoborze komórek lokatorskich jest niestety bardzo mała szansa, że ktoś będzie chciał sprzedać. Dziwnie to budimex rozwiązał, bo miejsca parkingowe stoją niesprzedane, a komórki sprzedały się co do jednej, grubo przed tym, jak sprzedało się ostatnie mieszkanie.
Myślałem nawet nad tym, żeby poczekać aż miejsca trochę stanieją, i jako wspólnota/grupa osób odkupić 1 lub 2 miejsca parkingowe, i zainstalować takie same boxy jakie istnieją w garażu. Wymagałoby to jednak sporo zachodu.
Widuję ogłoszenia o wynajmie, więc może akurat ktoś się zdecyduje na odsprzedanie.
A właśnie... Te metalowe schowki w garażu, czy ktoś wie skąd to się wzięło, jak powstało? Ja mialam cały czas info, że będą tylko komórki lokatorskie.

A właśnie... Te metalowe schowki w garażu, czy ktoś wie skąd to się wzięło, jak powstało? Ja mialam cały czas info, że będą tylko komórki lokatorskie.
playand1 pisze:Myślałem nawet nad tym, żeby poczekać aż miejsca trochę stanieją, i jako wspólnota/grupa osób odkupić 1 lub 2 miejsca parkingowe, i zainstalować takie same boxy jakie istnieją w garażu. Wymagałoby to jednak sporo zachodu.
Pewnie był by problem z minimalną ilością miejsc parkingowych dla bloku, chociaż dla Lewiatana budimex na to zezwolił.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”