Hej - odswieżam wątek.
Czy ktoś już dostał może listy z sądu? I jeśli tak to ile trwało to od momentu podpisania aktu notarialnego?
Wpisy w księgach wieczystych nowych mieszkań przy Orlińskiego 4
Re: Wpisy w księgach wieczystych nowych mieszkań przy Orlińskiego 4
My czekamy już od maja, a w banku dopóki nie dostaniemy informacji o wpisie do księgi wieczystej to mamy podwyższoną marżę. Tak więc bank korzysta na tej sytuacji.
wojtekf pisze:My czekamy już od maja, a w banku dopóki nie dostaniemy informacji o wpisie do księgi wieczystej to mamy podwyższoną marżę. Tak więc bank korzysta na tej sytuacji.
W KW nadal tylko 12 mieszkań ma swoje księgi. Do tego pojawił się wpis o G1, czyli o parkingu pod blokiem.
Witam
Ja już dostałam wypis z KW 08,09
Ja już dostałam wypis z KW 08,09
@doris12, a pamiętasz kiedy miałaś podpisanie aktu notarialnego mniej więcej 

Ja mam już wypis (od 12.09) ale wciąż nie dostałam listu z sądu. O tym, że mam wypis dowiedziałam się z rejestru KW dot. całości budynku. Ma ktoś podobną sytuację?
na list z sadu po wpisie w KW czeka sie miesiąc wiec pewnie dostaniesz go początkiem pazdziernika
Ile się czeka na list z sądu? Ja mam wpis od 21.09 ale jeszcze nic nie dostałem. Jak do dwóch tygodni to już minęło.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”